Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A keverék kutyák is olyan...

A keverék kutyák is olyan értékesek és szeretetreméltóak mint a fajtatiszták, ti is egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés

Nekem keverék kutyusom van és valami imádnivaló! Saját egyénisége van, néha olyan mint egy ember :D Viszont az egyik ismerősöm tökre leszólta a keverék kutyákat, hogy azok buta korcsok nem is nevezhetőek kutyáknak :( Én viszont ugyanúgy szeretem őket, mint a fajtatisztákat.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. ápr. 20. 14:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Használd a keresőt.
2012. ápr. 20. 14:54
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Újabb hülye kérdés.
2012. ápr. 20. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen, és az ismerősöd pedig egy buta sznob nyomoronc :)
2012. ápr. 20. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
A fajtatiszták mindig valamivel betegebbek, érzékenyebbek, a keverékek meg általában egészségesebbek, okosabbak, stb. de ez embernél is így van.
2012. ápr. 20. 14:58
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Okosabbak? Mutatnál valami forrást, ami ezt igazolja?

Miért találsz ki baromságokat?

2012. ápr. 20. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is keverek kutyam van es nagyon szeretem.Nem erdekel hogy nem fajtiszta!O igy nagyon aranyos es szeretnivalo!!!
2012. ápr. 20. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Nekem az életem során csak keverék kutyám volt.:) A fajtatiszta kutyák sokszor betegek, mert örökletes. A keverék kutyák nem annyiszor betegednek meg mint a fajtatiszták. Az én kutyám is imádni való és az is marad...:)))
2012. ápr. 20. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy a keverék kutyák is kutyák, mint fajtatiszta társai!

Nekem is van egy keverék kutyám. Nem érdekel, hogy milyen fajtájú családból származik. Én minden állatot szeretek és kész.

Egyébként, azt mondják a keverék kutyákról, hogy erősebb az immunrendszerük, tovább élnek, könnyen kigyógyulnak egy betegségből is. Ez nem vicc! A kutyám 1 éves korában váratlanul lebetegedett, nem tudott felkelni, mintha lebénult volna. Orvost hívtunk, aki adott neki szurit. Tudta, hogy keverék és megnyugtatott engem, hogy szerencséje van, mert nagyon erős kutya. Másnap kutyabaja!

És igaza is volt, mert fokozatosan javulni kezdett az állapota, 2 órával később már a fejét is meg tudta emelni. Másnapra teljesen felépült, mintha nem történt volna semmi.

Felhívtam a dokit, és megkérdeztem, hogyan lehetséges ez? Azt felelte, hogy talán a fajták keveredésének köszönthető ez. Mondta, hogy volt egy spániel, aki ugyan olyan rosszul volt, mint a kutyám, és a szuri után elég lassan épült fel.

Bocs, hogy hosszú lett, de muszáj volt elmagyaráznom.

2012. ápr. 20. 15:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt már fajtatiszta és keverék ebem is. A keverékek sokkal ellenállóbbak, a fajtatiszták örökölhetnek betegségeket. A keverék több típusú kutya összevegyítéséből származik. Van benne ha olyan párosítás, akkor pásztor, vadász, őrző. Nagyon szeretem a keverékeket is, de persze fajtatisztában is megvan a favorit. Mindenesetre én nem nézem le a keverék ebeket sem.
2012. ápr. 20. 15:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem értem ezt az egészségesebb dolgot sem, csak fajtatiszta kutyáim voltak, soha semelyik nem volt beteg.

De biztos igaz.

2012. ápr. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!