A keverék kutyák is olyan értékesek és szeretetreméltóak mint a fajtatiszták, ti is egyetértetek ezzel?
Nekem keverék kutyusom van és valami imádnivaló! Saját egyénisége van, néha olyan mint egy ember :D Viszont az egyik ismerősöm tökre leszólta a keverék kutyákat, hogy azok buta korcsok nem is nevezhetőek kutyáknak :( Én viszont ugyanúgy szeretem őket, mint a fajtatisztákat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Okosabbak? Mutatnál valami forrást, ami ezt igazolja?
Miért találsz ki baromságokat?
Az, hogy a keverék kutyák is kutyák, mint fajtatiszta társai!
Nekem is van egy keverék kutyám. Nem érdekel, hogy milyen fajtájú családból származik. Én minden állatot szeretek és kész.
Egyébként, azt mondják a keverék kutyákról, hogy erősebb az immunrendszerük, tovább élnek, könnyen kigyógyulnak egy betegségből is. Ez nem vicc! A kutyám 1 éves korában váratlanul lebetegedett, nem tudott felkelni, mintha lebénult volna. Orvost hívtunk, aki adott neki szurit. Tudta, hogy keverék és megnyugtatott engem, hogy szerencséje van, mert nagyon erős kutya. Másnap kutyabaja!
És igaza is volt, mert fokozatosan javulni kezdett az állapota, 2 órával később már a fejét is meg tudta emelni. Másnapra teljesen felépült, mintha nem történt volna semmi.
Felhívtam a dokit, és megkérdeztem, hogyan lehetséges ez? Azt felelte, hogy talán a fajták keveredésének köszönthető ez. Mondta, hogy volt egy spániel, aki ugyan olyan rosszul volt, mint a kutyám, és a szuri után elég lassan épült fel.
Bocs, hogy hosszú lett, de muszáj volt elmagyaráznom.
Én mondjuk nem értem ezt az egészségesebb dolgot sem, csak fajtatiszta kutyáim voltak, soha semelyik nem volt beteg.
De biztos igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!