A keverék kutyák is olyan értékesek és szeretetreméltóak mint a fajtatiszták, ti is egyetértetek ezzel?
Nekem keverék kutyusom van és valami imádnivaló! Saját egyénisége van, néha olyan mint egy ember :D Viszont az egyik ismerősöm tökre leszólta a keverék kutyákat, hogy azok buta korcsok nem is nevezhetőek kutyáknak :( Én viszont ugyanúgy szeretem őket, mint a fajtatisztákat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Fajtatiszta kutyám van és igen, csak fajtatiszta kéne a továbbiakban is. Mégpedig azért, mert bár külsőre biztos, hogy nem jön velem szemben még egy ugyanolyan kutya, ha keveréket választok, azonban nekem a belső tulajdonságok és igények sem elhanyagolhatóak. Míg egy fajtatisztánál tudja mire számítson az ember, keveréknél mindez lutri.
Ettől függetlenül szeretem a keverék kutyákat, csak rohadtul nem szeretem az ilyet, ha vki kijelenti, hogy akinek csak fajtatiszta kutya kell, az nem szereti igazán a kutyákat. Ugyanúgy az olyan embert se szeretem, akinek fajtatiszta kutyája van és hangoztatja, hogy csak az a kutya, a keverék már nem.
Szerintem minden ember számára a saját kutyája a legszeretetreméltóbb, a legokosabb, a legegyedibb és a legértékesebb, bármilyen fajta, vagy keverék is.
Vannak akik szerelmesek egy-egy fajtába és megbolondulnak értük, de akadnak akik a keverékekre esküsznek és ez így is jó. Nem kell foglalkozni az ilyen alaptalan és meg nem indokolható véleményekkel, hogy csak a fajtatiszta kutya a kutya, vagy hogy csak a keverék az igazi. Mindenki azt gondol amit akar, az igazságot csak a gazdi tudja/érzi. És mivel minden gazdi számára a saját a legjobb, így nincs is min vitatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!