Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítesetek. (? )

Segítesetek. (? )

Figyelt kérdés
a kutyám nagyon vonyított úgy éjfélkor és most reszket és felállni se bír,el se tudom képzelni mi baja lehet segítsetek mert nagyon aggódok érte esetleg ha tudtok ügyeletes állatorvosokat Szolnok vagy Bihar megyében akkor írjatok=(=(=(

2013. jan. 6. 00:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
adott neki a doki 3 db injekciót a fülével az a baj h bevan gyulladva de már az jobban van,jelenleg ugyanaz van mint tegnap,remélem a gyógyszer hat neki mert állítólag a hasával van baj
2013. jan. 6. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Szolnokon DR Nádasy László klinikus állatorvos egy nagyon jó orvos. ő mentette meg a kutyám életét

06309499543

Szolnok Orosz György u. 7.

rendelési időn túl helyszíni betegellátás

h:9-12

kedd:16-19

sz:9-12

cs:16-19

p:9-12 16-19

2013. jan. 6. 15:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Kezd javulni a kis betegem,már eszik,iszik és csóválja a farkát ha meglát^^szombat óta nem aludtam de látnátok mennyire hálás a kutyuskám^^megkapta ma is az injekcióját és ahogy sejtettem a doki azt mondta hogy nagyon elcsapta a gyomrát,túlságosan falánk egy kutya és nagyon megártott az étel neki...most már úgy fogom etetni mint egy öreg kutyát.Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!!!ment a zöld mindenkinek.
2013. jan. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!