Segítesetek. (? )
Figyelt kérdés
a kutyám nagyon vonyított úgy éjfélkor és most reszket és felállni se bír,el se tudom képzelni mi baja lehet segítsetek mert nagyon aggódok érte esetleg ha tudtok ügyeletes állatorvosokat Szolnok vagy Bihar megyében akkor írjatok=(=(=(2013. jan. 6. 00:45
1/13 anonim válasza:
akihez szoktad vinni állatorvoshoz nem tudod a telefonszámát? milyen fajta kutyáról van szó?
2/13 A kérdező kommentje:
Kuvasz kutyus és itt a környéken szinte sehol sincs ügyelet=(=(de a számát se tudom=(((nagyon hirtelen jött az egész és most is sír szegény=(((le van törve és nagyon fájhat valamije mert látszik a szemén=(((
2013. jan. 6. 00:57
3/13 anonim válasza:
próbáld meg megnyugtatni, simogatni, adj neki valami finomat hátha jobban lesz. ha nem megy én tuti felhívnám ilyenkor is az állatorvost akihez NAPKÖZBEN szoktam vinni hogy jöjjön ide és nézze meg.
4/13 anonim válasza:
Itt vannak az ügyeletek:
Közben próbáld meg kideríteni, hogy mije fáj! Állítsd fel, tapogasd végig, figyeld meg a testtartását, mozgasd meg a végtagjait, óvatosan nyomkodd végig a testét...
5/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy a saját állatorvos ilyenkor lehet, hogy nem veszi fel a telefont. Én is jártam már így csak hétköznap, amikor még ügyelet se volt. Végül a szomszéd városban tudtam beszélni egy állatorvossal aki vállalta, hogy éjjel is bármikor mehetünk hozzá, ha úgy ítélem meg, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.
7/13 A kérdező kommentje:
fel áll fekszik ezt csinálja alig bír állni,hozzáértem a füléhez vonyított de mégis valamiért az a gyanúm hogy a hasa fáj mert látszik=\\\,szenved kínlódik közben hívtam állatorvosokat mindenek kivan nyomva a telefonja=(((nem iszik nem eszik=((((
2013. jan. 6. 01:21
8/13 A kérdező kommentje:
nincs más reggel viszem a dokihoz ha túléli=(=(szurkoljatok=(
2013. jan. 6. 01:31
9/13 anonim válasza:
nem tudod megnézni a fülét? vagy nincs külső sérülés a kutyán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!