Mi a véleményetek a kutyatésztáról?
Hàt èn mèg nem kostoltam de az èn kutyàm egyszer ette meg .
Aztàn hozzà se nyùlt.
De van olyan kutya amit mindent megeszik ùgyhogy probàld ki.
:)
Szerintem értelmetlen ilyet adni a kutyának. Ha már gabonával akarjuk tömni, akkor kaphat rendes tésztát, vagy csinálhatunk magunk :D, felesleges esetleg drágábban megvenni a "kutyatésztát", de persze ártani nem árthat (ha most eltekintünk a gabonától),mert színezékekkel sincs tele, csak felesleges. Egyébként ilyenről beszélsz, ugye?:
Régebben inkább tésztát adtam, de a kutya felfújódott tőle és gyakran ment a hasa.
Utánaolvastam és kiderült, hogy a rizs SOKKAL jobban emészthető számukra.
Spar, lidl, penny, tesco, stb...a legolcsóbb rizst 200Ft/kg áron meg tudod venni. Hozzá a hús-csont-zöldség és isteni lakomát kap a kutyád :)
Őszintén szólva nem néztem meg milyen a cucc, csak láttam, hogy van.
Nekem hálistennek eddig nem fújódtak fel a tésztától, nagyon szeretik, és írtam is, hogy váltva kapják, csak kíváncsi voltam a véleményekre. Lehet ki fogom próbálni, aztán meglátjuk milyen. Max nem fogy el:))))
Nem hiszem hogy egy kifejezetten húsevő állatnak jót tesz a tészta azon belül is a glutén.
Embernek sem kéne állandó rendszerességgel ennie hát még egy kutyának, hidd el régen sem ették, ne most kezd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!