Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler, dobbermann, amstaff?

Rottweiler, dobbermann, amstaff?

Figyelt kérdés
Melyik szerintetek a legszebb(sorrendet lécci)? Melyiket ajánlanátok legjobban egy kezdő lánynak és miért? Mennyibe kerülnek?
2013. jan. 4. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Egyiket sem, mert ha elrontod őket, annak nagyon komoly következményei lesznek. Márpedig egyedül, hozzáértő segítsége nélkül el fogod rontani (könnyen lehet, hogy még oktató, kiképző mellett is). Kezdőknek a retriverek jók, spánielek, egyes vadász és juhászkutyák, de nem terrier és ÖV kutya. Akkor főleg nem, ha a küllem az első. 3 teljesen más fajta és neked az számít, hogy melyik a szebb? Ezzel a hozzáállással a plüss kutya a neked való.
2013. jan. 4. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőnek terriert sosem ajánlunk. Dobbermannt, Rottweilert nem ismerem mentalitásra, de egy terrier egy rutintalan kutyásból ott csinál hülyét, ahol tud :D Nagyon makacs jószágok az amstaffok! Legszebb nekem a Dobbermann (bár nem tartanék), aztán Amstaff (ez van :)), és utána a Rottweiler :)
2013. jan. 4. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Legszebb az amstaff ha ezekből kell választani(de nem azok a korcsok akiket amstaffnak csúfolnak hanem az igazi :D) aztán a dobi és utána a roti.
2013. jan. 4. 18:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Kezdőnek egyiket se ajánljuk^^ és 100.000 felett van mindegyik jó helyről.
2013. jan. 4. 18:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vagy kitartó, szerintem egyik fajta sem tartozik a legkönnyebben képezhető kutyák kategóriájába. Én a dobermannt tenném az első helyre, utána holtversenyben a rotti, és az amstaff:)
2013. jan. 4. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:
A dobbermann a legszebb szerintem, aztán roti, aztán amstaff. Lányként ebből a háromból a dobbermannt a legkönnyebb kezelni szerintem. Bár kezdőknek én se ajánlanám.
2013. jan. 4. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
DOBERMANN Egy B-vel. Bocsánat de erre nagyon allergiás vagyok:))) Amugy nem vészes a képzése, a behivás az egyetlen gyengéje, de nem reménytelen. csak több idő kell hozzá, mint egy németjuhászhoz. nem tartozik a legalázatosabb kutyafajták közé. Tul sokat gondolkodik:) Én nem tartom lehetetlennek első kutyának, viszont csak szukát ajánlanék.
2013. jan. 4. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:
első kutyám nekem is dobi volt, kan. Aztán jött mellé egy csajszi, és amikor a kan itthagyott akkor döntöttem el, hogy csak szukám lesz a továbbiakban. velük valahogy jobban kijövök. teljesen mások.
2013. jan. 4. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Én a pitbullokat szeretem, ezért az első nálam a rokona az amstaff, 2 a dobi, 3 rottweiler.

Az amstaff jó kutya de érteni kell hozzá.

A dobermann 1emberes fajta.

Én a rottweilert ajánlom.

2013. jan. 5. 08:32
 10/12 Mókusgyilkos ***** válasza:

amstaff, roti, dobermann.

nekem staffim van és: vegyél nyugodtan staffit FELTÉVE HOGY nem zavar hogy a kutya 8 hónapos korában a te 50 kilóddal a póráz végén fogsz lobogni mint vmi kib.. zászló :D

az én staffim így 2 éves korára kezdi karcolni a kezelhető szintet de addig azért nagyon jól jött h "picit" nehezebb és okosabb vagyok mint az a kutya, különben 1 rémálom lett volna az első 1 év :D

nagyon aranyos jószágok de tényleg nem túl nehéz elvadítani őket. [az enyém mondjuk a "össze nyalom a betörőt is" kategória] mondjuk volt már h pina nyaló kutyát majdnem ketté harapott egész konkrétan 3 centi és talált, süllyedt de az nem a kutya hibája volt a kedves "kutya" gazdája póráz nélkül sétáltatta úgy h annyi arra a staffi / boxer / pit mint a vesztés csoda h az a kutya még él.

2013. jan. 6. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!