Chip ellenzők! Szeretnék erre komoly válaszokat kapni?
Jó a kérdés, eddig ezeket az érveket még nem hallottam. Valóban meggyőző és igen logikus. :)
Viszont már szörnyen unalmas ez a téma... Tök mindegy mit írsz nekik, úgysem fogják elfogadni, már csak azért sem.... Tudod, írhatsz te itt bármit, az emberek 90%-a képtelen belátni ha téved valamiben, akkor se ha legbelül sejti.
Nem tudom, hogy a közteres görény mit csinált a végén, MI hazavittük a kutyáinkat. (az akkori kanok közül 1-et nyáron, 2-őt ősszel és télen is láttuk ugyanott, a harmadik már elég rozoga és öreg volt akkor is...)
Egyébként itt ezután sem fog segíteni ezeknek a görényeknek senki sem és a fél kóbor kutyáknak meg hiába mondogatja bárki, hogy várja meg a sintért... elmegy amikor akar. A görény meg a közelükbe sem mer menni nehogy megharapják (bár ha nem szukával vagy, akkor jámbor nagy mackók, többször is simogattam már ilyen kutyákat).
Aki figyelmesen vezet,
az észreveszi,ott egy Kutya,és
ha állatbarát,akkor lassít.
Így megúszható a baleset.
Sok a figyelmetlen és
a száguldós sofőr,
általában
mindig az ilyenek okoznak
balesetet.
Egy normális szülő
megtanítja a gyerekét,
idegen Kutyához ne nyúljon.
Ha a gyerek szótfogadatlan,
akkor magára vessen!
Jó dolog a chippezés abban az esetben ha itt meg is állna a dolog.
Ez a kezdet. Azzal fog folytatódni, hogy az emberekbe is fognak rakni sőt már a csecsemőkbe is amikor megszületnek.
Mindenkiről mindent fognak tudni. A modern mobilokba is lehallgatókat és felvevőket is raknak bele, úgy hogy a tulajdonosuk még nem is tudja. A legmodernebb tévékbe is kamerákat szerelnek, hogy lássák mit csinálunk.
A kutyák chippezése még csak a kezdet.
25-ösnek nagyon sok szegény embert ismerek.van sok olyan aki ha visszafogná a piát és a cigit 1 hétre tehát nem letenné csak visszafogná-akkor simán ki tudná fizetni
gondolkozzatok már aki 1szeri alkalomra nem tud kiszorítani 3-4 ezer ft-ot az nem is akar ennyi.
17es scifisnek annyit, hogy szerinted 1913 január 4-én egy ember ülve a szénaágyon gyertya fény mellett elhinné azt hogy Én most egy centi vastag szerkezetet nyomkodva az ágyamból üzenetet hagyok a nagyvilág számára, és épp kioktatom a kortársam a technika haladásáról?
És Te most ebben a jelenben nem hiszed el azt, amit már most meglehetne valósítani?
A kérdező meg komolyan azt hiszi hogy aki cseréli a kutyát és vagy kidobja és van benne chip (aki ilyen az már eleve nem rakatna bele csippet pont ezért), akkor az majd nem fogja kidobni?
Kidobja, a menhely befogadja és ha megkeresik a gazdát akkor az meg letagadja és ennyiben marad az egész.
Ne legyünk már naívak ennyire, és ne tereljünk már állandóan ilyen szélsőséges esetek felé direkt elferdítve a témát.
A Csip nem fog semmilyen problémát megoldani csak arra jó hogy benne legyél egy rendszerben és valaki ellenőrizni és irányítani tudjon.
Valaki írta hogy a közteres a rendes gazdákat ment cseszegetni és vért szívni ahelyett hogy a valós feladatát végezte volna.
ENNYI ! ERRŐL SZÓL AZ EGÉSZ ! ÉRTSÉTEK MÁR MEG ! ANNAK A VÉRÉT AKARJÁK SZÍVNI AKIÉT LEHET ÉS HAGYJA ! Mert mint a példa is mutatta a kóbor kutya megmaradt a gazdát meg már lehúzták volna...
Aki akarja az maradjon birka és hagyja hogy a juhász terelgesse és lenyírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!