Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A sztaffordshire Bullterrier...

A sztaffordshire Bullterrier mennyire jó lakáskutya? Esetleg meg tud védeni ha kell?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 23:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Amstaffra gondolsz? Megtud védeni, viszont a kérdésből kiindulva semmit nem tudsz a fajtáról (még leírni sem!), nagyon nem ajánlom, mert valószínűleg nem tudnád megfelelően nevelni.
2013. jan. 3. 00:05
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Lakásban tartásra ajánlott igazán, mert a szőre bőven nem elég a téli hidegekhez és a nyári forrósághoz. És nagyon gazda centrikus is.

Személyvédelemre remek, persze megfelelő tanítás után. Ha Amstaffod lesz, ne otthon kezd el uszítani, hanem keress fel egy normális sulit, kezdjetek el járni ÖV-re (ne a hagyományos típusúra, ahol csak hergelés van, hanem olyanra, ahol a kutya kézben tarthatósága a legfontosabb) és majd szakképzett segéddel készítsd fel a kutyádat.

2013. jan. 3. 00:22
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem az amsztaffra gondolok.... inkább te szorulnál némi tudásra. Ha ennyire nem vagy képben akkor googlizd ki és utána nyafogj. :)

Gyengébbeknek: erről a kutyáról van szó.

[link]

2013. jan. 3. 00:24
 4/16 A kérdező kommentje:

A másodiknak köszi a választ :) De nem teljesen az amsztaffra gondoltam, bár lehet hogy kicsit meg van keveredve. Amennyire én tudom ez az amsztaff:

[link]

és ez amit én keresek:

[link]

2013. jan. 3. 00:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Jellemben, tulajdonságokban szinte semmi különbség sincs a két fajta között.
2013. jan. 3. 00:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak nyilvánvaló méretbeli eltérések.... mint a komondor meg a puli.
2013. jan. 3. 00:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Kérdező:D A Komondor és a puli? Úristen... te ostoba vagy. Olvasd már el a linkelt cikk leírását. És világosan KÉRDEZTEM hogy arra gondolsz e nrm pedig kijelentettem. És nem írtad helyesen. sztaffordshirenek írtad ostoba:)
2013. jan. 3. 08:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Rövid a szőre, úgyhogy sokkal inkább való lakásba, mint kintre. Meg is tud védeni (mint amúgy akármelyik másik kutya), de én a helyedben azért hordanék magammal paprikaspray-t gázos környéken, ne a kutyát kelljen verekedtetni, ha gond van, egyrészt mert képzés nélkül előfordulhat, hogy vagy nem támad elég határozottan, vagy épp ellenkezőleg, az istennek se tudod leszedni a támadóról. Egyik sem jó buli.
2013. jan. 3. 08:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja, másrészt meg meg bármilyen verekedés veszélyes a kutyára nézve is, ha teszemazt előkerül egy kés, bicska, akármi, az ellen csak korlátozottan védi az izomzata.
2013. jan. 3. 08:16
 10/16 anonim válasza:
Kérdező neked nem való ez a kutya.... ha ennyire nem tudsz semmitse hogy fogod megtanítani engedelmeskedni? Az ilyen szerencsétlen allatokkal vannak tele a menhelyek... túl hülye a gazda..
2013. jan. 3. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!