Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azok, akik arra nem voltak...

Azok, akik arra nem voltak képesek, hogy vigyázzanak a kutyájukra, vagy beengedjék a lakásba, most miért sírnak, hogy elszökött szilveszterkor?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 21:07
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, az összes olyan gazdit, aki most keresi a kutyát, és az ő felelőtlensége miatt szökött el ( mert van tényleg véletlen. egyik ismerősöm most hozott ki menhelyről egy böhömnagy keveréket. lakásban volt, tényleg szeretik, a kutya pánikrohamot kapott, kiugrott a csukott ablakon. na őket sajnálom. ) nagyon keményen megbüntetném...
2013. jan. 2. 21:43
 12/33 A kérdező kommentje:

Na, arról ne is beszéljünk, a csaj kezéből ugrott ki a csivava, úgy kaptuk el,mert a hülye kiment tüzijátékot nézni.

Igaz, én is kint voltam a kutyámmal sétálni fél egy körül,mert mehetnékje volt, és volt még égzengés ezerrel, de képzett, másrészt pedig vagyunk olyan szoros kapcsolatban, hogy tudom,hogy nem fél. De hiába képzett, stb, ilyenkor elengedni eszembe nem jutna...

Egyébként kerti kutya, néha jön csak be, nem miattam, ő nem szereti,hosszúszőrű, melege van, de most inkább nem fűtöttem a konyhát, de behoztam, mert hiába nem fél, ha a szájába dobják a petárdát...

2013. jan. 2. 21:47
 13/33 anonim ***** válasza:
89%
Mi éjfélkor kint voltunk a kertben, néztük a tűzijátékot a félősebb kutyámmal, aki marhára élvezte az egészet. Megugatta a nagyobbakat, egyébként végig játszott, pedig a szomszédból is lőttek fel. Persze nem hagytam kint felügyelet nélkül egy percre sem! A másik ki se akart jönni a lakásból, ő aludt tovább. Mind a kettő alapjáraton is szoba kutya, a cicánk is csak benti, fel se merült, hogy ne a lakásban legyenek éjjelre. De még ha kerti kutyák is lennének, akkor sem hagynám kint őket, hiába nem félnek! Túl sok idióta ember van ahhoz.
2013. jan. 2. 21:54
 14/33 anonim ***** válasza:
86%

Tv-ben is mondták , hogy ilyenkor elszökhetnek a kutyák, mert megijednek, én akkor sem értettem hogy hogyan?! Ha tudom,hogy fél a kutyám beviszem a házba, nem tudom miért nem lehet egy éjszakát bent tölteni. Most is teli van az internet,hogy elveszett a kutya és nagyon keresik.. de miért?! Egyszerűen nem tudom megérteni,hogy lehet kint hagyni ilyenkor.

Én panelban lakom este 8 kor még gyorsan levittem, pórázon! Figyeltem azért,ahol több ember áll ott biztos lesz valami durrogtatás vagy hát nem biztos, de lehetett rá számítani, így őket kikerültük. A kisebb petárdáktól meg se ijedt a kutyám. Viszont a tűzijátéktól igen, de nem veszett el, nem futott világgá, elvégezte a dolgát és mentünk fel. Fent aztán semmi baja nem volt, aludt végig, vacsi után. :)

A kérdésre visszatérve, még mindig nem értem ezeket a gazdákat ! A kutyákat sajnálom csak ! :(

2013. jan. 2. 21:55
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

A petárdázás néhány áldozata.

[link]

2013. jan. 2. 22:02
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Látom valakinek nagyon nem tetszik, ha a kutyát beengedik a lakásba és ezt kompenzálandóan bőszen pontozgat le.
2013. jan. 2. 22:05
 17/33 anonim ***** válasza:
72%

Ha tudnád mi megy a macskás oldalon, ott bosszúból pontoznak le az ivartalanítás és állatorvos ellenesek, más témájú válaszokat is :D

Azért is írtam macskás témát, mert nekem azok vannak, de van kutya is a családban

2013. jan. 2. 22:08
 18/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem is merek odalátogatni! Nagy ritkán nézek egy-egy kérdést, de a színvonal már tényleg kritikus ott, sajnos.
2013. jan. 2. 22:10
 19/33 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteg kutya és macska ment világgá, bár amelyikben regisztrált chip van, azok gyorsan hazakerültek. Akinek nincs meg az állata, nézze meg ezt a Gazditkeresek oldalt. Tanulságos.
2013. jan. 2. 22:12
 20/33 anonim ***** válasza:
76%
Akik le lettek pontozva azok miért? Mert képesek vigyázni a kutyájukra és nekik nem veszett el?!
2013. jan. 2. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!