Azok, akik arra nem voltak képesek, hogy vigyázzanak a
kutyájukra, vagy beengedjék a lakásba, most miért
sírnak, hogy elszökött szilveszterkor?
mert mégiscsak fáj. 6 óráig durrogtatták nálunk, 2 órán át álltam a kutyák mellett, aztán bevittem a házba. az se zavart ha a szőnyegemre kakált ha nem szöknek el.
gondolj bele: elszökik szilveszterkor mégiscsak nagy baj. még ha a gazdák felelőtlensége miatt is történt. :/
2013. jan. 2. 21:08
Ezt én se értem. Azok aki egyetlen éjszakát sem hajlandóak így tölteni, annyira nem is szeretik a kutyájukat. Csak divatból van, kerti dísznek.
2013. jan. 2. 21:09
Nyüszített, annyira félt, egyébként kerti kutya. Bevittem a matracát az előszobába, beengedtem, kicsit bepisilt, de az nem számít. Reggel engedtem ki a helyére. Csak néhány hónapja fogadtuk örökbe, nem tudtuk, hogy reagál erre az őrült durrogásra.
2013. jan. 2. 21:17
Ezt én sem értem. Már a szilveszter előtti napokban tele volt minden internetes fórum és a tévében is bemondták, vigyázzunk a kutyákra szilveszter este/éjjel.
Sok gazda arra hivatkozott, hogy az ő kutyája elvan a kertbe, még sosem szökött el. hallottam olyanról, aki az epilepsziás kutyát leszedálta és elment mulatni, egyedül hagyva a kutyát a kertbe.
A tv-be egy lány arról nyilatkozott, hogy elszökött a kutyus éjféle előtt pár perccel séta közben. Miért kell éjfélkor kutyát sétáltatni? Ráadásul a városba.
Rengeteg ijedt, ideges, remegő kutya szökött el és bolyong valahol, vagy már elütötte egy autó.
Sajnos az így elszökött kutyát igen elenyésző része kerül vissza a gazdihoz. Olyan is van, aki egyáltalán nem keresi a kutyáját.
2013. jan. 2. 21:19
mert felelőtlenek és lusták.az ilyen emberek általában az élet minden területén ilyenek.csak körül kell nézni az országban :tele van felelőtlen, lusta, meggondolatlan nagyképű emberekkel.ennyi most se az állatot sajnálják hanem a 20 ezret amit a szaporítónál hagytak érte az állattartási kultura szintünk balkáni.tisztelet a kivételnek
2013. jan. 2. 21:20
nem voltam itthon délután. este 9-kor rohantam haza mert nem tudtam kutyusom hogy fogadja a durrogtatást (apummal volt együtt, dehát ő nem annyira gazdi mint én..) haza értem, gyors levittem annyi hogy pisiljen már mentünk is fül..
azt a füle botját se mozdította a tűzijátékra meg a petárdára. ugatni is csak egyszer ugatott mert a lépcsőházban hangoskodtak a szomszédok...
2013. jan. 2. 21:35
Évekkel ezelőtt napokig táborozott egy csatakos, sáros szőrű óriás snaci a boltnál, újévtől. Kapott enni, inni, matracot is. Senki sem tudta, honnan jöhetett. Aztán az egyik volti szállítónak gyanús lett a kutya, de 10 kilométerrel odébb lakott, ott ismert egy családot, ahol ilyen kutya volt. Szólt nekik, kiderült, hogy a kutyájuk szilveszterkor világgá ment. Azonnal kocsiba vágták magukat és jöttek. A gazdi csak annyit mondott: Alex! A kutya ugrott a nyakába. Neki szerencséje volt.
2013. jan. 2. 21:36
Pont azért,amiért aki nem ivartalaníttatja a macskáját, az kóborol, fél évesen elütik és sírnak. És mondják, hogy az ivartalanítás hülyeség. Vagy beteg, de nincs pénz, vagy otthoni praktikákkal próbálkoznak autógázolásra, mert az orvos csak elszedi a pénzt, a macska meghal és sírnak. Vannak ilyen emberek, nem adnák nekik állatot, az biztos!
2013. jan. 2. 21:39
Én már este hatkor sem mertem kimenni vele sétálni, annyira durrogott az egész környék. Ilyenkor kivinni sétálni, ráadásul póráz nélkül veszélyes! Ha meg pórázon vezeti és nagyobb kutya, símán leránthatja a gazdit és pórázzal együtt rohan el.
2013. jan. 2. 21:40
*nem adnék
ezt nagyon elgépeltem :)
2013. jan. 2. 21:41
Kapcsolódó kérdések: