Kutyáitoknak mi a kedvenc játéka?
Azért tettem fel ezt a kérdést és a válaszokat előre is köszönöm, mert "vadászok" valami újdonságra. Nagyon sok játékunk van, de még szeretnék valami újat venni.
Amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy a ti kutyátok melyik játékát szereti a legjobban. :)
labda, sípolós maci
de amúgy minden játékát imádja.:)
az otthon heverő rágcsálható játékok iránt érzett érdeklődésük mindig egyenesen arányos azzal, hogy a másik kutyának épp kell-e :D
egyébként az egyik imád pecázni (függönykarnison lógó rongydarab, a másik meg egyenesen rajong a wc papír gurigákért, képes ám ránk törni a wc ajtót, ha megkaparjuk neki a zsákmányt :D
Nálunk ez:
Persze nem vízben,egy jó vastag (éppen beleférő) vitorláskötelet tettünk bele,mert az eredeti madzag 2 alkalom után tönkrement,de ez már 3 éve és 3 hónapja bírja a gyűrődést-nem tudta elrágni még!!
És van egy kong water is, ami a nyári vízi játék. Amúgy pedig a bot a legjobb!!Bent a lakásban meg a nagy (már nem) sipoló sün.
a focilabda nem tudja megunni mert nem bírja a szájába venni és ahogy birkózik vele elgurul és most már megtanulta sajátmagának gurigatni.majdnem olyan jól vezeti a labdát mint Messi:)és közben morog rá idétlen vékony gyerekkutya hangon felvidít engem is ha nézem:)
a másik egy kgst taposós gumipumpa ami sziszeg mikor harapja rázza, dobálja szintén vicces
a sípolós labda 10cm-es a harmadik kedvence
a rágókötelet és a gumidisznót nem szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!