Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez bolognese vagy máltai?

Ez bolognese vagy máltai?

Figyelt kérdés

[link]

itt tudom h bolognainak írja de sztem ez máltai , nem?

2009. aug. 26. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Ha azt írják hogy bolognai pincs, akkor az...
2009. aug. 26. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem bolognese. ha a szeménél látsz valami barna színű váladékot(a szőrén) akkor bolognese. de lehet hogy máltai, de csak azért lehet bolognese is mert van egyenes valamint göndör szőrű fajtája is
2009. aug. 26. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ejjha. Na ilyen hülyeséget is rég olvastam. A máltainak is lehet barna könnyfolyása, és a bolognesenek nincs göndör és egyenes szőrű változata. Akkor egyenes ha kiszárítják a szőrt, amúgy göndör. Nem tudom, te csak megvetted az "óccsó" bologonese keveréket, mert azt mondta a szaporító hogy bolognese? Gondolom kiállításokra nem jársz, nem tudod milyen az IGAZI bolognese úgyhogy kímélj meg minket a butaságaidtól.
2009. aug. 26. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A bolognese göndör szőrű!A kép se ez se az!A máltai sokkal kissebb!Minden kutyának könnyezhet a szeme,nem fajta jelleg,inkább genetika,elhanyagoltság!

Hétvégén debrecenben a Cacibon sok boli lesz,érdemes kilátogatni!

2009. aug. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!