Ez bolognese vagy máltai?
2009. aug. 26. 12:27
1/4 anonim válasza:
Ha azt írják hogy bolognai pincs, akkor az...
2/4 anonim válasza:
szerintem bolognese. ha a szeménél látsz valami barna színű váladékot(a szőrén) akkor bolognese. de lehet hogy máltai, de csak azért lehet bolognese is mert van egyenes valamint göndör szőrű fajtája is
3/4 anonim válasza:
Ejjha. Na ilyen hülyeséget is rég olvastam. A máltainak is lehet barna könnyfolyása, és a bolognesenek nincs göndör és egyenes szőrű változata. Akkor egyenes ha kiszárítják a szőrt, amúgy göndör. Nem tudom, te csak megvetted az "óccsó" bologonese keveréket, mert azt mondta a szaporító hogy bolognese? Gondolom kiállításokra nem jársz, nem tudod milyen az IGAZI bolognese úgyhogy kímélj meg minket a butaságaidtól.
4/4 anonim válasza:
A bolognese göndör szőrű!A kép se ez se az!A máltai sokkal kissebb!Minden kutyának könnyezhet a szeme,nem fajta jelleg,inkább genetika,elhanyagoltság!
Hétvégén debrecenben a Cacibon sok boli lesz,érdemes kilátogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!