Székesfehérváron melyik állatorvos milyen? Ivartalanítani szeretném a lány kutyámat de nem tudom kihez vigyem?
Jó és rossz tapasztalatokra is kíváncsi vagyok! Nagyon szeretném ha jó kezekbe kerülne a kutyám és emberségesen bánnának vele. Esetleg ivartalanítási akció Székesfehérváron vagy környékén?
2-3 hellyel szemezek nagyon
Állatgyógyászati Központ Szfvár Lublói u
Dr Molnár József, DR Morvai András,Dr Flesch Márton, Dr Csernavölgyi Anna
Náluk szokott akciós lenni az ivartalanítás de nem ismerem egyiket sem :(
A második , róla hallottam hogy rendes, de elég drága is ha jól tudom
Steigerwald Ferenc
Székesfehérvár
Régi Csóri u. 14.
Steigerwaldot ajánlom, mióta az eszemet tudom hozzá járunk a kutyákkal, mert azon kívül, hogy rendes, jó szakember is. Ősszel és azt hiszem kora tavasszal nála is akciós szokott lenni az ivartalanítás, bár tény hogy ő alapból drágább, mint a többiek, de nagyon szép a rendelő, és tényleg mindennel felszerelt.
A többieket én sem ismerem sajnos.
köszi
közben találtam egy rendelőt ahol nagyon rendesek voltak,végül Biatorbágyra viszem már hétfőn.Csak nagyon aggódom :)
Nagyon kedvezményesek az árak és az orvosról is csak jót írtak több fórumon. Dr Soós Ferenc
Ivartalanítási akció is van
Szuka Kan
kicsi 10.000 5000
közepes 12.000 6000
nagy 15.000 8000
sőt most a chippezés is ingyen van az ivartalanítás mellé, de nekünk az már nem kell mert nyáron megkapta már.
szia
igen néztem én is a rendelőt,ha ez nem jött volna össze akkor oda vittem volna. mert rendesek voltak.
Kutyusom lábadozik, tegnap műtötték meg.Nagyon megvoltam elégedve mert nagyon rendesek és barátságosak voltak, segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!