Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám rábeszélni...

Hogyan tudnám rábeszélni apukámat az ivartalanításra?

Figyelt kérdés
Vettünk szuka kiskutyát, még csak 7 hetes. TUDOM HOGY MÉG KORAI, de nem akarom hogy vemhességből valami baja legyen. Majd ha nagy lesz, ivartalanítani kellene, szerintem. Apukámat nem tudom rábeszélni, mit mondhatnék neki? :S
2009. aug. 25. 21:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nah a külföldi dolog tök félreérthető, tuti azt hiszitek hogy megveszi a kutyát, idelöki nekünk ő meg megy tovább. Nem így van, csak az utóbbi 1,5évben volt/van kint.
2009. aug. 25. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor ivartalaníttassátok majd titokban. Amúgy nagyon örülök hogy te ilyen felelősségteljesen gondolkodsz. Megkérdezhetem hány éves vagy? Ha anyud is egyetért veled, akkor vigyétek el ivartalaníttatni. Utána már úgysem tud apukád semmit csinálni, és nem hiszem hogy ez ártana a családi békének.
2009. aug. 25. 23:16
 13/17 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. És köszönöm a válaszokat :)
2009. aug. 25. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg titokban is lehet. Nem hiszem, hogy rögtön a műtéti heget keresné a kutyán mikor hazajön. De akár azt is lehet neki mondani, hogy beteg lett, elvittétek állatorvoshoz és csak így tudta megmenteni az életét.
2009. aug. 25. 23:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez még sokára lesz sztem, még pici a kutya, addigra meg lehet, hogy rábirom szedni :)
2009. aug. 25. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért olyan sokára nem lesz az! Gyorsan elszalad az a pár hónap, és nem kellene megvárni vele az ivarérettséget. A későbbi betegségek kialakulásának sokkal kisebb az esélye, ha még ivarérettség előtt van ivartalanítva.
2009. aug. 26. 07:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Már beszéltem anyummal, titokban csináljuk :)
2009. aug. 26. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!