Nappal szobatiszta éjszaka nem, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Nappal szépen használja a pelust kivéve ha elmegyek itthonról ,mert akkor azért van baleset ,de éjszaka mindig a padlót célozza meg. Van bent neki macska alom és pelenka is. Mit tehetnék még?2012. dec. 30. 09:44
1/7 anonim válasza:
Séta? Naponta többször? Esetleg késő este is? Vagy olyan kicsi, hogy még nem lehet kivinni oltáshiány miatt?
3/7 anonim válasza:
Ha egyszer kutya, minek neki macskaalom? Ki kell vinni olyan helyre ahol nem nagyon jár más állat, és ki kell szoktatni, nem be.
4/7 A kérdező kommentje:
Csivava 11 hetes és még 2 oltás kell neki +doktor nő is azt mondta ,h ne vigyem ki.
2012. dec. 30. 12:27
5/7 anonim válasza:
Hát akkor takaríts lelkesen... :o)
6/7 anonim válasza:
Nekem ilyet nem mondott az én állatorvosom..Azt mondta kifelé szoktassam, kétóránként kb, de nagy játék, és evés után tutira. Éjjel is keltem folyamatosan, 3 hét alatt teljesen szobatiszta lett. A doki is megdicsérte, hogy milyen gyorsan tanul. Csak olyan helyre kell menni, ahol nem nagyon találkozik más állattal.
7/7 anonim válasza:
Ègetni kell a lámpát éjjel akkor azt hisz nap pal van és nem piszkos sehova! Be csapod mint a hazat az ajtót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!