Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért pisil be a szobatiszta...

Miért pisil be a szobatiszta szuka és kan kutyám éjszaka? Mit tegyek, hogy ne forduljon elő többet?

Figyelt kérdés
Családi házban lakunk,nappal semmi gond nincs kikérezkednek,de éjszaka mind a kettő bepisil.
2012. nov. 14. 11:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert túl hosszú az eltelt idő? Unatkoznak? Kikérezkednek, csak nem veszitek észre, mivel alszotok????
2012. nov. 14. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek a kutyusok? Nekem is családi házban van benti kutyusom, kb. 1-1,5 éves koráig még előfordult, hogy hajnalban ki kellett mennie. Mondjuk ő jelzett...

Most úgy van, hogy késő este 9 körül kiengedem és reggel kb. fél 7-ig bírja, sőt hétvégén van, hogy velünk együtt kel 8-9-kor. Próbáld meg minél később mielőtt lefekszel kiküldeni őket, reggel pedig korán. Ha nagyobbak, akkor ki kellene bírniuk az éjszakát.

2012. nov. 14. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csinálják, panelben vagyunk. Általában az utolsó pisikaki éjfél,1körül van, mert jelenleg itthon vagyok velük, majd ha lesz munkám ez másképp lesz, a következő olyan reggel 8-9-10 és simán megcsinálják éjjel azt, hogy többször is bepisilnek, volt hogy be is kakiltak. És nem, ők valamiért nem jeleznek nappal sem, nem is értem, hogy miért.. Soha nem jelzett a 3ből kettő, úgyhogy erre én is kíváncsi vagyok mitől lehet.
2012. nov. 14. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nah akkor van egy nagy félreértés :D Az a kutya aki bepisil nem szobatiszta :)

Figyelj oda a rendszerességre. Próbáld meg őket még kivinni a kertbe mielőtt lefekszel egy ucsó pisi re.

2012. nov. 17. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Na ez érdekes. A szobatisztaságnak már rég ki kellett volna alakulnia, sőt nekik maguknak is van egyfajta igényük a tisztaságra, én úgy látom. Fűtött kutyaól vagy kamra, mert gondolom nem kellemes már minden reggel felmosással kezdeni...

Az enyém 4 éves, állandó kinti, viszont most hogy hidegebbek vannak behozom, ráadásul a hálószobámba. Van hogy este 8-tól bent van, reggel 5-ig, és soha nem pisilt még be. Kb. kétszer fordult elő hogy odajött és puszikkal felkeltett hogy eresszem ki, egyébként végigalussza.

2012. nov. 17. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Lefekvés előtt, illetve ébredés után az első dolgod legyen sétáltatni!!

Én is így csinálom, bár az én kutyám kölyök, és éjszakára kutyapelenkája van.

2012. nov. 17. 10:19
 7/7 anonim válasza:

Reggel egy megszokott időben adj neki enni, utána nincs nasi! Kiengedem, napközben kijár, ott pisi/kaki.

Este 6-ig előtte hagyom a vizet, utána elveszem, reggelig nem fog kiszáradni.

Utolsó pisi 9-10 körül, utána mivel a hólyag üres, és nincs ami ürüljön, nem lesz pisi.

Évek óta így csinálom. Mind a 4 kutyámnál működött az első pillanattól kezdve, tulajdonképpen ezzel a biológiáját szabályozod be.

2012. nov. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!