Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen minőségű ez a konzerv?

Milyen minőségű ez a konzerv?

Figyelt kérdés

Ma vettem a kutyáimnak a Tescoból egy konzervet.

Összetevők: biobárány 50%(hús,belsőség,szív,bendő,gégefő), biorizs 40%,biosárgarépa 9.5°, lenolaj 0.5%

Beltartalom: nedvességtartalom 68.3%, nyersfehérje 11.6%,nyershamu 1%,nyersrost 0.02%

Ajánlott napi adag 1/2doboz/10tkg

Nem tartalmaz: -tartósítószert

-színezőanyagot

-szintetikus hozzávalókat

-kötőanyagot

-töltőanyagot és hozzáadott cukrot

Köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 25. 15:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,meg fogom nézni:)
2009. aug. 25. 16:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a konzervekkel nagyon vigyázni kell, mert nem tudhatod biztosan mi van benne. Nekünk eddig a Bio Plan és a Real Nature volt a legjobb, azokat még én is megkostólnám, olyan jó illatuk van :D
2009. aug. 25. 16:51
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
kedves 3. válaszoló a mi kajánk nem büdős mert tele van minden szarral tartósitóval izesitővel meg minden szarral a kutya kaják többségébe pedig nincs nem azt mondom hogy a tartósitó hiánya miatt büdi hanem azé mert natur nincs benne adalék anyag és ha megfigyelted a pedigree nem olyan büdös mint sok másik de tudd jobban nem nyitok vitát nem tehetekk róla hogy ilyen tudatlann vagy am nem rossz ez a kutya kaja de van jobb is de sztem ez eléggé elfogadható
2009. aug. 25. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Milíen mi kajánk? A csirkehús? Tészta? Rizs? Zöldségek? Ezekben hol van tartósító? Miről beszélsz te nagyokos?:D Élelmiszermérnök:D A műkaja amit te eszel (mert gondolom azon élsz, azért vagy ilyen "szakértő" szintén nem a tartósítószer miatt nem büdös.
2009. aug. 25. 18:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Amúgy nem figyeltem meg a Pedigreet, mert nem etetek ilyen sz*rt a kutyámmal.
2009. aug. 25. 18:33
 16/24 anonim ***** válasza:

háát beszarás a kutya kaján már összevesznek xD

am sztem jó kutya kaja de én inkább maradékot adok neki :P

2009. aug. 25. 20:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Adjál neki akkor maradékot, mint valami disznónak. A kutya nem ember, nem emberkajára van szüksége te maki.
2009. aug. 25. 21:09
 18/24 anonim ***** válasza:
neked meg nem mindegy mit adok a kutyának hidd el nagyon szereti a tésztát meg minden más kaját
2009. aug. 25. 22:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Jóhogy szereti. A csokit meg a fagyit is szeretné, mégsem eteti NORMÁLIS ember azzal a kutyáját. Ha a gyereked csokin és fagyin akarna élni akkor csak azzal etetnéd? Sokat elárul rólad...
2009. aug. 25. 22:37
 20/24 anonim ***** válasza:
ahogy sokan irták elöttem jó ez a konzerv mondjuk nem a legjobb de jó és komolyan meglehet kérdezni hogy most kinek mi baja egymással ?? az elsőnek igaza van abba hogy nincs semmilyen tartósitó,izfokozó és más adalék anyag jó némelyikekbe van de a töbségébe nincs amúgy most mért baj hogy valaki a kaja maradékot adja neki ebbe mi a probléma ?? igen én is adok a kutyámnak a konzerve mellé mondjuk a 2-3 napos pörit amit már nem eszünk meg vagy ha többet főzök ki a rizsből vagy tésztából mint amennyi elfogy az miért baj ??
2009. aug. 25. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!