Melyik fajtát válasszam?
toy uszkár , bolognese , si-cu ,máltai selyem kutya
Körülmények:
lakásban lenne tartva , nem első gazdis lenne ,gyermekszerető (legkisebb gyerek 10 éves), kedves , barátságos , van egy másik kutyánk is (belga juhász)
melyik fajtát ajánlanátok és miért?
megjegyzés : [link]
ilyen hosszúságú szőre lenne a máltainak
köszi előre is
uszkár. azok talán még nem annyira felkapottak,és talán nem annyira betegesek mint a többi.
de csak TALÁN...
Bocsi, tudom, hogy nincs a felsoroltak között, de esetleg a Bishon Havaneset tudom ajánlani, nekem az van, tündéri, családszerető, soha nem volt beteg, lakásban van, sajnos azt nem tudom, hogy jön ki másik kutyussal, mert nekem csak ő van, és fiú, idegen kutyákat szeret terrorizálni, szereti ha ő a főnök.
Remélem kicsit tudtam segíteni. A Bolognese rokona.
Hát szívem szerint valami "rendes" kutyát ajánlanék, nem szobacirkálót, de amúgy ezek közül bármelyik jó lenne. Gyakorlatilag nincs köztük különbség, csak kinézetben; mindegyik öleb, nem igényli a kertet, imádja, ha vele foglalkoznak, és valószínűleg kedves-rendes lesz mindenkivel, ha el nem rontjátok az agyonabajgatással.
Viszont bármelyiket is választjátok, arra figyeljetek nagyon, hogy jó tenyészetből szerezzétek (olcsó és jó kutyáról ne is álmodjatok), mert népszerű, ezáltal túltenyésztett, gyakran csak szaporított fajták. A nem jó helyről számazóakkal csak szívni fogtok, mert beteges is lesz meg bunkó is (van kivétel nyilván, de erre elég jó esély van), esetleg nem is az a fajta, amit kinéztetek, hanem valami keverék, amit kicsi szőrös kutyákból mixeltek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!