Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fogyókúráznia kell a kutyámnak...

Fogyókúráznia kell a kutyámnak. Tudnátok ajánlani kalóriaszegény tápokat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezért kell drasztikusan csökkenteni az adagot. Ha a kevesebb kajától nem fogyott, az csak azt jelenti, hogy neki annyi a normális, szinten tartó adagja. Az az előtti nyilván sok, hiszen attól hízott el.
2012. dec. 28. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:

éhen halni tuti nem fog, a mi 30 kilós kutyánkra a doki azt mondta anno, ha 1 hétig nem kapna enni, akkor sem halna éhen.

Igaz ez nem táp, de főtt rizs, virsli kombót is megpróbálhatod. És persze kevesebbet.

2012. dec. 28. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Látom a kérdésedre senki nem válaszolt. Hitelesen még én sem tudok, mert én is csak most próbálkozom, csak én már végeztem némi kutatómunkát a témában. :)

Én is most kezdek fogyókúrába az új idős kutyusommal. Mivel szeretném költséghatékonyan megoldani a dolgot, ezért ezt a tápot választottam: [link]

Korábban tettem fel kérdéseket tápokról, de akkor mégnem tudtam hogy kövér lesz a kutyus, a képeken nem látszott. Ezt a márkát sokan dicsérték ebben az árkategóriában, meg a Josera-t, szerintem abból is van light.

De ha neked jobban van pénzed,választhatsz pl Hill's-t. [link]

Természetesen a light tápból is csökkentett adagot fog kapni, és már most is napi 3 órát sétálunk, pedig ő egy kistestű kutyus. :)

A zoofast.hu-n érdemes körül nézni, jól össze vannak szedve a tápok, lehet válogatni. :)

2012. dec. 28. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Esetleg azt megmondanád milyenek a méretei súly magasság,és most mit és mennyit eszik?
2012. dec. 28. 20:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a linkeket:)

Tacskó, 17 kiló, de nagyon nagy termetű, 1 méter hosszú. Este kap csak egy kis tálka száraztápot.

2012. dec. 28. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:

13. vagyok.

Ma mérlegeltem ismét a kutyust! A csökkentett adag még nem light táppal, és a napi 3 óra sétával, 20 dekát sikerült fogynia egy hét alatt! :)

Ez szerintem nagyon jó eredmény, mivel ő egy pici kutya. Törpe uszkár kan. Most 7,8 kg, de olyan 5-6 lehetne maximum.

2012. dec. 28. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!