Fogyókúráznia kell a kutyámnak. Tudnátok ajánlani kalóriaszegény tápokat?
éhen halni tuti nem fog, a mi 30 kilós kutyánkra a doki azt mondta anno, ha 1 hétig nem kapna enni, akkor sem halna éhen.
Igaz ez nem táp, de főtt rizs, virsli kombót is megpróbálhatod. És persze kevesebbet.
Látom a kérdésedre senki nem válaszolt. Hitelesen még én sem tudok, mert én is csak most próbálkozom, csak én már végeztem némi kutatómunkát a témában. :)
Én is most kezdek fogyókúrába az új idős kutyusommal. Mivel szeretném költséghatékonyan megoldani a dolgot, ezért ezt a tápot választottam: [link]
Korábban tettem fel kérdéseket tápokról, de akkor mégnem tudtam hogy kövér lesz a kutyus, a képeken nem látszott. Ezt a márkát sokan dicsérték ebben az árkategóriában, meg a Josera-t, szerintem abból is van light.
De ha neked jobban van pénzed,választhatsz pl Hill's-t. [link]
Természetesen a light tápból is csökkentett adagot fog kapni, és már most is napi 3 órát sétálunk, pedig ő egy kistestű kutyus. :)
A zoofast.hu-n érdemes körül nézni, jól össze vannak szedve a tápok, lehet válogatni. :)
Köszönöm a linkeket:)
Tacskó, 17 kiló, de nagyon nagy termetű, 1 méter hosszú. Este kap csak egy kis tálka száraztápot.
13. vagyok.
Ma mérlegeltem ismét a kutyust! A csökkentett adag még nem light táppal, és a napi 3 óra sétával, 20 dekát sikerült fogynia egy hét alatt! :)
Ez szerintem nagyon jó eredmény, mivel ő egy pici kutya. Törpe uszkár kan. Most 7,8 kg, de olyan 5-6 lehetne maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!