Border Collie kutya?
Mit kell tudnom róla? Egyátalán jó egy gyereknek?
11 éves vagyok már volt 2 kutyusom... egy bichon havanese és egy nagyobb kutyus nem tudom milyen fajta volt valami keverék... na az a lényeg hogy szeretnék egy border collie-t
így tudnék vele foglalkozni...
HÉTKÖZNAP (suli időben)
reggel etetni
haza jövök: eszek kutyus is eszik és 1 óra séta
házit csinálok
utána kifésülöm a szőrét játszok vele,és 3 órát sétálnék vele vagy amíg nem fáradunk el nagyon.. frizbiznék is vele meg agility stb?
kivéve a hétfőt és a csütörtököt akkor
így lenne
reggel etetés elmegyek suliba
délben haza jövök etetem a kutyust én is eszek
kb fél 4 kor jövök haza akkor lecke
és akkor utána tudnék játszani a kutyussal
csak ez a nap amikor nem annyira sokat de nem lenne egyedül mert van még egy kutyusunk és tesóm is otthon van
Ne akarj bordert 11 évesen, tényleg, az felnőtteknek is kihívás, hatalmas foglalkozásigénye van, neked meg csak sűrűsödni fognak a dolgaid, érettségi, egyetem, albérlet/kolesz, párkapcsolat, bulik, külföld... Nem való neked semmilyen olyan kutya, amit a szüleid ne tudnának átvenni tőled, ha már nem érsz rá, márpedig a borderre rengeteg időt-energiát rá kell szánni.
A másik két kutyával mi történt egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!