Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk egyfolytában ugat,...

A kutyánk egyfolytában ugat, hogyan tudnám leszoktatni erről?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem szereti a vizet akkor öntsd le egy pohár vízzel. lehet hoggy beválik. vagy ha szereti a vizet AKKOR MINDIG ÜSS AZ ORRÁRA VAGY VALAMI
2009. aug. 26. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nem ez a legjobb megoldás!

Először is 100x szor gondold meg hogy milyen fajta kutyát veszel!!! Mert vannak nagyomn ugatós fajták, akiket nem !szabad! "leszoktatni". nekem is eggyi kutyám ilyen egy Alaszkai Malamut...Sokszor ugat éjjel is, de megszoktam...ő ilyen természetű... Neked sem esne jól ha sokat beszélnél és ezért vernének meg!!!! nem? Ha keverék biztosan leszármazottjai között volt ilyen ugatós fajta...szerintem ne bántsátok ezért eggyátalán..max szóljatok rá egy nagyot!! De az unatkozás is ilyenné teheti sajnos....lehet elhanyagolod...

2009. aug. 26. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha tisztában van a kutya azzal, hogy ki a falkavezér (tehát nem ő), akkor szerintem elegendő egyszer, határozottan rászólni, hogy abba hagyja. Ezen kéne dolgoznod.
2009. aug. 26. 21:07
 14/15 Szervál ***** válasza:

Attól függha embereket ugat(nem te vagy):akkor gyanús neki az az alak figyelmezteti hogy ide mégegyszer ne jöjjön.

ha kutyákat:akkoris csak elűzi

ha téged:játszani akar veled vagy ha nem akkor éhes vagy szomjas ha az se nézd meg nem álsz e a farkán.

2009. aug. 27. 16:41
 15/15 Szervál ***** válasza:
szóval teljesen természetes
2009. aug. 27. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!