Miért jó a kutyának panelben élni?
Egy kisebb előadást állítok össze apukámnak, hogy kikönyörögjek egy kutyát mivel már késznek érzem magam a feladatra és ha apát megnyerem már szinte teljes a siker.
Az egyik oldalam címe:"Miért jó a kutyának panelban élni?"
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit és hogyan fogalmazzak meg.
Ezt mutasd meg apukádnak, és ha könnyes lesz a szeme, akkor nyert ügyed van.
köszönöm!
Külön köszönöm a linket! Biztos, hogy megmutatom neki.
Mert garantáltan, és elkerülhetetlenül sétáltatva van minden nap.
Olyan környezetben, ami folyamatosan változik, más-más emberekkel és kutyákkal találkozik, sokkal izgalmasabb egy élet, és nagyobb eséllyel van rendszeresen lefárasztva, illetve megnevelve, mint egy kerti kutya.
Aki lakásban tart kutyát, annak muszáj a lehető legjobban nevelnie, hogy a kutyával tudjon közlekedni a városban, és az minden helyzetben szót fogadjon.
Panelban a kutya szem előtt van, ezért ha bármi gond van, hamar észreveszi a gazdi, legyen szó akár hasmenésről, akár köhögésről, akár csak arról, hogy van egy seb a bőrén.
Odabent biztonságban is van, nem támad rá róka, kerítésen beszökő szomszéd kutya, nem mérgezik meg, hogy be tudjanak törni, stb.
Ha beirod a keresobe, h "hosszu elet titka kutya" [link] jo sok cikket ki fog dobni, kb ugyanaz van bennuk.. Nem tudom, apukad melyik hirportalt szereti inkabb,ha ugy gondolod, kivalaszthatod a talalatok kozul a szamara legutosebbet..
Itt pedig [link] ez olvashato: "Csökkenti a korai halál esélyét egy háziállat, elsősorban kutya. Egy nemrégiben született tanulmány szerint ráadásul a háziállatokkal rendelkezők 12 százalékkal nagyobb eséllyel élnek túl egy szívrohamot, mint akiknek se kutyája, se macskája."
Bocsi, tudom, ennek semmi koze a panel-temahoz, de hatha kelloen tudomanyos koritessel jobban puhithato Apukad.. (Csak a sajat Apumbol indultam ki,hatha Nalatok is hasonlo a helyzet)
ó nagyon szépen köszönöm!:)
Megmutogatok neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!