Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El lehet valahogy kerülni,...

El lehet valahogy kerülni, hogy chipet kelljen ültetni a kutyámba? Vagy anélkül sehol nem oltják be?

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 17:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz hasonló összeesküvés elmélet hívőknek jelezném, hogy épp itt a remek alkalom, hogy az év legdurvább napjaiban megnézzék mi a helyzet egy menhelyen, vagy gyepin. Lehet beállni önkénteskedni, úgyis nagyon kell most a segítség mindenkinek, aztán el lehet gondolkodni, hogy milyen más megoldás lenne a kutya probléma megoldására. Várjuk nagyon a tapasztalatokon alapuló javaslatokat!
2012. dec. 30. 08:40
 32/32 anonim ***** válasza:

# 30/31 Időpont tegnapelőtt 21:24

Na ez már azért akkora hülyeség indoknak, mint a szél!!!

Azért lett kötelező, mert magától senkinek nem jut eszébe (tisztelet a kivételnek), hogy kellőképpen gondoskodjon kutyájának "személyi igazolványáról"!!! Egy elcsavargott gyereket, de egy magatehetetlen embert sem egyszerű azonosítani, ha nincsenek nála személyi okmányok. Akkor meg egy állatot pláne. Én csak azért nem tetettem bele semmit, mert az udvarunkból kivinni sem egyszerű még sétálni sem a lüke komondorunkat, mert tíz perc után hazakívánkozik őrködni. Szinte bámul a pofánkba, hogy jól van sétáltam neked de most már menjünk. Most viszont tényleg várok márciusig, amikor az oltást is megkapja, de ennek csak anyagi oka van. Nem vagyok annyira milliomos, hogy kétszer kifizessem azt az 1500 pénzt pluszba a kötelező vizsgálatért, ami annyiból áll, hogy: "-De szép, de jól viselkedik, de szófogadó!" Mondjuk ez megnyugtatóan hangzik a dokiktól, mert tényleg ennyi "baja" van a drágánknak, de plusz két hónapot már csak kibírunk csip nélkül is.

2012. dec. 31. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!