Szerintetek egy Cane Corso - Staffordshire kiskutya milyen lesz fepnőtt korában?
Anyja Cane Corso, apja Staffi.
8 hetesen 6,8 kg volt, 10 hetesen 9,5 kg.
Mekkora lesz a várható felnőttkori súlya?
Szerintetek szép kutya lesz?
a szép kutya relatív kérdés, mert valaki azt mondja pl. a csivavára, hogy szép.. szerintem egy patkány:D nekem tetszik az american bully bnőm azt mondja, hogy undorító.. kinek mi a szép.. :)
amúgy biztos, hogy nem lesz kicsi kutya.. szerintem olyan 40kg körül fog mozogni vagy 45kg.. de ezt nem fogjuk megtudni csak ha megnőtt :)
Nem mindegy mekkora lesz? Ha ronda lesz akkor bedobod a menhelyre vagy mi?
Remélem nem tudatos szaporítási kísérlet ez a Cane corso & Staffi...
Ha meg örökbe fogadtátok ezt a keverék kutyát, akkor meg szeressétek, amilyen, és ne avval legyetek elfoglalva hogy hogy fog kinézni. Vagy nektek is csak az a fontos hogy "felvágjatok" vele?
Úristen... nem is kellett volna válaszolnod!
Szerinted azért vettük magunkhoz, hogy majd bedobjuk egy menhelyre?
A fő kérdés az volt, hogy kb. mekkora lesz?!
Csak mert ugye táp szempontjából nem mindegy (szuper prémium).
Szépnek már most szép!
Kék-fehér, kék szemmel :)
Szaporító? Ivartalanítva lesz, ha elég nagy lesz hozzá!
jó tanács:
nagyon figyelj a növekedésére.
mivel robosztusságot örökölt a mamától, mozgékonyságot és energiát a papától, nehogy baj legyen az izületekkel.
nekem egy bordeaux-i keverék kutyusom van (az apuka valószínű ott is valami terrier lehet), eléggé meg vagyunk lőve, mert nagyon nehéz kifárasztani, viszont nem nagyon tesz neki jót a sok szaladgálás.
ha anyagilag belefér, adj neki zöldkagyló kivonatot.
egyébként biztos gyönyörű kutyus lesz.
imádom ezeket a típusú kutyákat, de véleményem szerint nem túl kedvező a nagytestű-terrier kombináció.
felnőtt kori súlya szerintem a kettő között lesz.
az én kutyusom most 11 hónapos és 35 kg, kb 60 cm.
megnézném mindkét kutyust
a kérdező nem tenne fel képet?
[link] Elől van ő, mögötte az anyuci (Cane Corso) és az egyik lánytesója (szerintem ő staffisebb) :)
Most fél éves 28 kiló :)
nagyon szépek :)
de biztos fog még izmosodni :)
Hát remélem :)
Kapja a prémium tápot, meg főzünk is neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!