Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a feltételei a kiskutya...

Mik a feltételei a kiskutya örökbeadásának?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy chip, féreghajtás, de oltás is? Ha igen melyik / mennyi?
2012. dec. 22. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mennyi idős a kutya
2012. dec. 22. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést. A menhelyen a kutyusokat chippeltetik és oltják.
2012. dec. 22. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy értem ha itt nálam születne a kutyus, és kölyök lenne:)
2012. dec. 22. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

A kiskutya drága mulatság, de ha mindenképpen szeretnél, akkor így kéne kinéznie:

Először is, a szülők legyenek, egészségesek, elég idősek, de ne túl idősek, rendelkezzenek chippel, komplett oltási programmal és folyamatosan legyenek parazitamentesítve.

A szukát ha kell, mert gond van az ellésnél, állatorvoshoz kell vinni, és a császár min. 10.000 Ft.

A kölykök 8 hetes korukig az anyjukkal kell hogy maradjanak, ezt törvény szabályozza, ahogy azt is, hogy 3 hónaposnál idősebb kutyánál kötelező a mikrochip.

Mindenképpen kell őket féreghajtani többször is az örökbeadásig (nem tudom pontosan milyen időközönként, doki megmondja)

És nagyon ajánlott elkezdeni az oltási programjukat. (Ezt törvény már nem írja elő)

A legfontosabb talán a parvo-oltás, majd a kombinált, és a veszettség. Ezek az alapok a kutyáknál, ha jól tudom...

2014. júl. 30. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!