Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja a kutyának? Sokkot...

Mi baja a kutyának? Sokkot kapott?

Figyelt kérdés

A szomszédom kutyája elszökött. Ők megkeresték és úgy elverték hogy a játék műanyag lapát eltörött rajta. Szegény kutya azóta mindig átjön hozzánk és belebújuk az ölembe. Szó szerint kapaszkodik belém. Úgy sajnálom. Ha elmegyek onnan úgy marad meg sem mozdul.

Mi baja lehet?? Sokkot kapott??

Hogyan segíthetnék rajta??

2009. aug. 24. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Inkább érzelmi, mint tényleges "orvosi" értelemben vett sokk lesz ez.

Mindenképpen el kell venni a gazdától, ilyen megrázkódtatást ezzel a hozzáállással biztos nem fog kiheverni. Sok-sok türelemmel és szeretettel valószínűleg helyrejönne idővel, mert ha benned bízik, akkor biztosan csak a gazdához kötötte a negatív élményt, nem általában az emberekhez.

Mindenesetre lehet, hogy könnyebb dolga lenne, ha földrajzilag is más helyre kerülne, mert ha folyton látja azt, aki így elbánt vele, mindig elő fog törni belőle a félelem.

2009. aug. 24. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Szegénykém:'(

Tényleg próbáld meg, hátha odaadják. A mi nyaralónknál a szomszéd is ilyen volt, pontosan ilyen történt,csak nem szökés miatt,hanem mert jól esett a "gazdinak".

Egyébként ha szökik annak oka van pl. nem foglalkoznak vele,párzási idő stb.

A kerítsét kéne megcsinálni,nem a kutyát verni:S Milyen primitív emberek vannak...

2009. aug. 24. 22:13
 13/17 A kérdező kommentje:

hát jah a kerítésük elég ramaty, ezért is tud átjönni hozzánk... de én nem bánom =)

amúgy este mikor hazaértek megkérdezte apukám tőle hogy mi lenne ha megvennénk , mert hogy én nagyon akarom azt a kutyát, de az ár amint adni akartunk érte neki kevés volt pedig majdnem annyit adtunk volna amennyiért ő vette... Aztán apu látta hogy elszomorodtam, meg szerintem az is látta hogy megijedtem és ezért még 2000 Ft-tal többet is adott neki az eredeti árnál...

Szóval megkaptam =D =D juhhéééééé =)=)

El sem tudom mondani hány puszit kapott apu aznap xD xD

Úgy hogy most már jókezekben van, de ha akarjátok majd írok még hogy mik történnnek vele( miket tanult meg meg egyebek) =)

Amúgy egy éves lesz és zsemleszínű spániel...

=D=D=D

2009. aug. 25. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, ügyesek voltatok! Írj majd még!!! Sok boldogságot a kutyussal!
2009. aug. 25. 09:41
 15/17 A kérdező kommentje:

köszönöm =)

amúgy azon is gondolkoztam hogy lehet hogy állatorvosnak megyek, mert az érdekelne is :D

2009. aug. 25. 09:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok, örülök ;)

Én is állatorvosnak akartam menni, aztán rájöttem, hogy rendelés után belekben kell turkálni, az meg nem az igazi :P De hajrá ;)

2009. aug. 25. 17:38
 17/17 A kérdező kommentje:

belekben?? juj... hát akkor... :S xD xD

nem baj... én akkor is állatokkal akarok foglalkozni =)

2009. aug. 25. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!