Hogyan tudnám megkönnyíteni a kutyám halálát?
Kérlek, ne töröltessétek a kérdésem, nem provokációnak szánom, a szívem szakad meg!!
A kutyám nagyon beteg, alig kap már levegőt, gondolom tüdőgyulladása van. Amúgy 19 éves kutya.
2 napja csinálja ezt, folyamatosan hörög, alig kap levegőt és nyüszít, gondolom fáj neki.
Eddig 9 állatorvost hívtam fel, egyik sem jön ki 20.000 ft-ért se.
Egyszerűen nem bírom már látni, ahogy szenved és nem jönnek elaltatni sem, 2 napja bőgök, arra jutottam, hogy talán begyógyszerezhetném vagy valami, akkor nem szenvedne...
ok akkor nincs lehetősége...nem vagy jóban a helyi emberorvossal?
Én meg azt nem bírnám hogy mellettem haldoklik és szenved...az Állatorvosin 30e a beugró. [link]
ők?
Altasd el magad. Nagy mennyiségű morfiumot beadsz neki, ugyanúgy elalszik és álmában légzésbénulásban meghal. Amikor az állatorvos altatja el, akkor is ugyanez történik, semmivel se különb.
Nagyon sajnálom a kutyádat, de ezzel csak jót teszel neki. :(
Hmmm!
Az ügyeletes állatorvosokról csak annyit, hogy pont karácsonykor b@sznak kijönni, ha egyáltalán a telefont felveszik.:(
A miénk már biztos holt részeg, már ide sem találna.
Hétköznap is lehetetlen elérni, hacsak nem futunk össze az utcán, akkor is vagy kijön, vagy elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!