Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám megkönnyíteni a...

Hogyan tudnám megkönnyíteni a kutyám halálát?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne töröltessétek a kérdésem, nem provokációnak szánom, a szívem szakad meg!!

A kutyám nagyon beteg, alig kap már levegőt, gondolom tüdőgyulladása van. Amúgy 19 éves kutya.

2 napja csinálja ezt, folyamatosan hörög, alig kap levegőt és nyüszít, gondolom fáj neki.

Eddig 9 állatorvost hívtam fel, egyik sem jön ki 20.000 ft-ért se.

Egyszerűen nem bírom már látni, ahogy szenved és nem jönnek elaltatni sem, 2 napja bőgök, arra jutottam, hogy talán begyógyszerezhetném vagy valami, akkor nem szenvedne...

2012. dec. 25. 15:51
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérlek titeket, ne hordjatok le indennek, tényleg nagyon szenved. Nem eszik, nem iszik, csak fekszik és hörög meg nyüszít, ha hozzáérek, belémkap, gondolom ennyire fáj neki...
2012. dec. 25. 15:53
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Hol laksz?
2012. dec. 25. 15:56
 3/23 A kérdező kommentje:

Kistarcsán.

Pestről sem jön ki állatorvos sajnos.

Azt kihagytam, hogy van itthon sokféle gyógyszer, még morfium is... Ha abból adnék neki vénásan, k megállna a szíve és nem fájna neki..

Ápolónő vagyok, illetve voltam gyakorlaton 2 hétig állatorvos mellett..

2012. dec. 25. 16:05
 4/23 anonim ***** válasza:
88%

El kell vinni elaltatni, nagyon humánusan csinálják.

Vagy kiszenved és otthon meghal szépen.

Kérjetek meg vkit aki elvisz az állatorvoshoz, csak van valahol ügyelet. Bp-n az Állatorvosi egyetemen van az István utcában.

Az én kutyám nyáron halt meg 15 évesen, de ő is nagyon beteg volt. Mi elvittük a kezünkbe az állatorvoshoz, mert törpe uszkár volt.

2012. dec. 25. 16:07
 5/23 anonim válasza:
31%
Hozzánk házhoz jöttek ki, a mi kutyánkat megmérgezték... Már semmit sem lehetett tenni, az állatorvos kijött, átkaroltam a kutyámat és beadta neki az injekciot. Lelassult a szíve, és elaludt...De nem szenvedett legalább.
2012. dec. 25. 16:14
 6/23 anonim ***** válasza:
40%
jajj :( ha ápolónő vagy szerintem ezt meg tudod oldani...csúnya leszek de nincs vadász a környékeden???
2012. dec. 25. 16:17
 7/23 anonim ***** válasza:
54%
van morfinod,tűd ápolónő vagy...hát nem irom le de...sajnálom.
2012. dec. 25. 16:20
 8/23 anonim ***** válasza:
16%
csókoltatom aki lepontoz...nincs pénze hahóóó
2012. dec. 25. 16:21
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Oldd meg, hogy valaki bevigyen a kutyával Bp-re az Állatorvosi Egyetemre.... én biztos képtelen lennék direkt kinyírni az állatomat saját kezűleg, soha nem tudnék nyugodtan együtt élni ezzel a tudattal.
2012. dec. 25. 16:23
 10/23 anonim ***** válasza:
39%

"Eddig 9 állatorvost hívtam fel, egyik sem jön ki 20.000 ft-ért se."

Olvasd már el rendesen te.... Nem pénzről van szó.....

2012. dec. 25. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.