Hogyan tudnám megkönnyíteni a kutyám halálát?
Kérlek, ne töröltessétek a kérdésem, nem provokációnak szánom, a szívem szakad meg!!
A kutyám nagyon beteg, alig kap már levegőt, gondolom tüdőgyulladása van. Amúgy 19 éves kutya.
2 napja csinálja ezt, folyamatosan hörög, alig kap levegőt és nyüszít, gondolom fáj neki.
Eddig 9 állatorvost hívtam fel, egyik sem jön ki 20.000 ft-ért se.
Egyszerűen nem bírom már látni, ahogy szenved és nem jönnek elaltatni sem, 2 napja bőgök, arra jutottam, hogy talán begyógyszerezhetném vagy valami, akkor nem szenvedne...
Kistarcsán.
Pestről sem jön ki állatorvos sajnos.
Azt kihagytam, hogy van itthon sokféle gyógyszer, még morfium is... Ha abból adnék neki vénásan, k megállna a szíve és nem fájna neki..
Ápolónő vagyok, illetve voltam gyakorlaton 2 hétig állatorvos mellett..
El kell vinni elaltatni, nagyon humánusan csinálják.
Vagy kiszenved és otthon meghal szépen.
Kérjetek meg vkit aki elvisz az állatorvoshoz, csak van valahol ügyelet. Bp-n az Állatorvosi egyetemen van az István utcában.
Az én kutyám nyáron halt meg 15 évesen, de ő is nagyon beteg volt. Mi elvittük a kezünkbe az állatorvoshoz, mert törpe uszkár volt.
"Eddig 9 állatorvost hívtam fel, egyik sem jön ki 20.000 ft-ért se."
Olvasd már el rendesen te.... Nem pénzről van szó.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!