Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy viselted szeretett...

Hogy viselted szeretett társad halálát? Miben halt meg, mennyi idősen?

Figyelt kérdés
Eszembe jutottak a régi emlékek, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti hogy viseltétek. Amikor meghalt a kutyusom, az egész világra haragudtam, az egész világot gyűlöltem, utáltam, hogy nem érzik át a fájdalmamat, vidámak, míg én majd belepusztulok a fájdalomba. Fokozatosan jobb lett, ennnek már 5 éve, de még most is van, hogy könnybelábad a szemem egy hasonló kutya láttán, vagy ha eszembe jut egy emlék. Egyébként az orvos végig hitegetett, hogy jobban lesz, csak idő, míg felgyógyul, sajnos nem így lett, bárcsak másik orvoshoz vittem volna:(
2012. febr. 7. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Még nekem is könnybe lábad néha a szemem ha a németjuhászomra gondolok. Ő is kb 5-7 éve pusztult el, 8 évesen. Nagyon okos kutya volt, mert járt kutyasuliba, és a nagyim mindig kiengedte a kertre meg a rétre szaladgálni szokás szerint, de egyszer megmérgezték. A kutya akár 6 km-re is elment de max. egy fél óra múlva tért vissza. Én 3 kutyával vigasztalom magam, és az egyikük szintén egy németjuhász, mert az az egyik kedvenc kutyafajtám.
2012. febr. 7. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig 3 kutyám halt meg.

Legelső kutyám egy Puli keverék volt 15 évesen halt meg öregségben.

Őt kerek 1 évig gyászoltam akármikor eszembe jutott kis híján majdnem mindig el kapott a sírás... 1 évig nem is akartam másik kutyát.

Utána jött egy Magyar vizsla.

5 évig volt velünk egyszer szilveszterkor úgy gondoltuk hogy majd elég behozni olyan 7 óra körül. Hát nem... lőttek egyet ő kiugrott. 1 napig nem is láttuk aztán megtaláltuk az út szélén elütve. :(

Őt is nagyon sajnáltam de mikor ő megvolt volt még egy Tacsink is így valamivel könnyebb volt feldolgozni. A Tacsi 14 évesen pusztult el nagyon de nagyon sajnáltam szegényt:(

Amúgy a Tacsit vemhesen hoztuk a menhelyről így nálunk lett egy kölyke. Ő azóta is megvan egy igazi kis öleb most 6 éves... csak(26cm magas)

2012. febr. 7. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:

nekünk több cicánk is és kutyánk is meghalt....volt amelyik szép kort megélt és volt amelyiknek daganata volt de

olyan is amikor a méhével volt probléma , Részvétem , én is sírok

2012. febr. 7. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
A kutyám 14 évesen de nem halt meg hanem el kellett altatni mert nagy fájdalmai voltak az orvosa sürgetett de én még huztam halasztottam az utolsó éjszaka mindkettőnk számára szörnyű volt, szegény nagyon szenvedett a fájdalomtól. Nagyon megbántam hogy nem hallgattam az orvosra persze reménykedtem hogy hátha jobban lesz. A szivem most is megszakad érte csak az vigasztal hogy nagyon jó élete volt mellettünk nagyon boldog kutya volt.
2012. febr. 7. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Igaz nem kutyáról van szó.

A cicáink ha meglátták a kocsit futottak is haza, és éppen velünk szembe jött egy kocsi, amikor Frici cicánkat elütötték a szemem láttára, és hirtelen olyan sírógörcs tört rám, hogy ott elkezdtem üvölteni az utcán. Szörnyű emlék...

2012. febr. 7. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem tavaly elütötte egy autós a berni pásztoromat. 5 és fél éves volt. Jol nevelt kutya volt de felfedező utakra néha befizetett és olyankor egy bunker sem állította volna meg. Kiszökött a kennelből és láttam mikor elütötték. A sofőr direkt még ráhúzta a kormányt! Betört a lámpája. Rögtön kutyadokit hívtam, pontosabban én mentem el érte. Elaltatta ott helyben, mert annyira súlyos belső sérülései voltak, hogy csak a szenvedésein tudtunk segíteni. Alig kapott levegőt, ömlött a szájából a vér csorgott a könny a szeméből.Mielőtt meghalt, megnyalta a kezem, és a tenyerembe rakta a fejét amit azelőtt sosem csinált. Vett egy nagy levegőt és az volt egyben az utolsó is. Szinte mintha emberi hangon hallottam volna, hogy elköszönt tőlem. Annyira hiányzik, hogy az már nem igaz... :(:(:(
2012. febr. 7. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Off, de annyian írjátok, hogy a kutyátok azért pusztult el, mert önállóan járt-kelt, kiszökött. Sokkal jobban kellene figyelnetek rájuk, soha, semmilyen körülmények között nem lehet egyedül lenniük, a legkisebb esélyt se adjátok meg, hogy ki tudjon szökni.

Részvétem mindenkinek, aki elvesztette a kutyáját:(

2012. febr. 7. 18:54
 8/12 Akiteki ***** válasza:

Hogy viseltem? 3 éve vesztettem el 3 kutyámat.

Múltkor az egyik kiskutyám gazdija mutatta a neten, hogy megtalálta a videót, amit Fantámról készítettem. Elindította, én meg azonnal bőgni kezdtem. Gyorsan ki is kapcsolta.

2012. febr. 7. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vele tisztában,hogy milyen érzés, csak emlékszem rá, halványan.. Volt egy kutyán, anyi idôs volt amikor meghalt,mint én(10). Velem nôtt fel, nagyon szerettem. Majd meghalt é emlékszem rá,hogy fájt, de nem tudom pontosan,hogy milyen volt, hiszem eléggé kicsike voltam. Most van két kutyá, az egyik 7 a másik 2 éves. Remélem még sokáig élnek :)
2012. febr. 7. 19:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, részvétem mindenki elvesztett kedvencéért! Sok ilyet hallok, hogy elütötte az autó, vagy hasonló rémség, igaza van az egyik válaszolónak, hogy nevelni kell a kutyát, még ha akkor kellemetlen is, nehogy ilyesmi történjen:(
2012. febr. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!