Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy viselted szeretett...

Hogy viselted szeretett társad halálát? Miben halt meg, mennyi idősen?

Figyelt kérdés
Eszembe jutottak a régi emlékek, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti hogy viseltétek. Amikor meghalt a kutyusom, az egész világra haragudtam, az egész világot gyűlöltem, utáltam, hogy nem érzik át a fájdalmamat, vidámak, míg én majd belepusztulok a fájdalomba. Fokozatosan jobb lett, ennnek már 5 éve, de még most is van, hogy könnybelábad a szemem egy hasonló kutya láttán, vagy ha eszembe jut egy emlék. Egyébként az orvos végig hitegetett, hogy jobban lesz, csak idő, míg felgyógyul, sajnos nem így lett, bárcsak másik orvoshoz vittem volna:(
2012. febr. 7. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mi kutyánkat lelőtték. :( Soha nem derült ki, hogy ki volt az, de sejtjük, a szomszédság is.
2012. febr. 7. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én kutyusom 11 évesen halt meg. Több állatorvos látta, az első azt mondta, hogy cukorbeteg, a második nem tudta mi baja, a harmadik megállapította, hogy méhgyulladása van. Azt mondta, hogy a kutyák 70%-a túléli ez a betegséget, reméltük, hogy Linda esetében is így lesz. Szerintem későn lett kezelve, és a dokinak több mindent kellett volna tennie érte (pl. infúziót adni...). Linda nagyon lefogyott, nem is evett, csak ivott.

Egyik szombat reggel ment volna elbújni, ha tudott volna, mert teljesen elvesztette az egyensúlyérzékét. Érezte, hogy meg fog halni. Hívtuk is az állatorvost, de azt mondta, hogy csak délután tud kijönni. Szegény Linda meg szenvedett, a halálán volt, és ezt végig kellett néznem. Iszonyú érzés volt, hogy nem tudok rajta segíteni. A kezeim között halt meg. Ennek 5 éve volt szeptemberben, de még most is nagyon fáj, ha erre a napra gondolok.

Nagyon hiányzik nekem.

Utána kb. 1 évre lett egy ki keverék kutyusunk, még 1 évre rá pedig egy Labradorunk.

Egy kutyának halála után a legjobb helye a gazdája szívében van.

2012. febr. 8. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!