Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ilyen sok felelőtlen...

Miért van ilyen sok felelőtlen gazdi?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kiskutyát látok akik alig látszanak még ki a fűből de már lennt vannak.Ez tertmészetesen a gazdik hiája is,meg a szaporítóké.

Tegnap is találkoztam egy 6 hetes kiskutyával,aztmondta a gazdája hogy vigyázzak,mert nincs még meg midnen oltása.

Hát én leálltam vele beszélgetni,hogy felvilágosítsam:

6 hetes kiskutyát el sem lehet hozni a"tenyésztőtől" ilyen esetekben szaporítóktól,nincs meg 1oltása sem és már lehozzák... és erre aztmondja hogy nem az oltások számítanak hanem a kutya immunrendszere.

Könyörgöm 6 hetes kiskutyának hol van még immunrendszere legalább is olyan erős hogy pl. egy parvó vírusnak ellen tudjon állni, pláne ha nincs is ellene beoltva.

Szó mi szó,felvilágosítottam ezekről a dolgokról..

Egy szót sem szólt ,mert belátta hogy nekem van igazam.

De én csak a kiskutyákat sajnálom az iylen gazdiktól elvenném azon nyomban a kutyát.

2009. aug. 24. 11:38
 1/2 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van, de sajnos nem a kutyus jó létét hanem a pénzt és azt hogy minnél elöbb megszabadulhassanak azt tartsák előnyben!
2009. aug. 24. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
azért mert buták...az ilyeneknek nem lenne szabad állatot tartaniuk!
2009. aug. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!