Mit tesz a gazdi ha a kutyus a lábán akar "edzeni"?
Hát az egyik gazdi ezt, a másik azt.
Aki ért a kutyákhoz, és meg akarja nevelni, az például nem hagyja neki, már ha erre voltál kíváncsi.
Nem kell csajozni vinni.:) Az én 6hónapos kutyusom is ezt csinálta.:D De már leszokott róla, ne enged neki és akkor nem fogja csinálni, ráütsz egy picit a s*ggére vagy, rászólsz h ne csináld vagy, mit csinálsz? vagy, h rossz vagy nem szabad!:D
Sok sikert!:D
A menhelyek azért vannak tömve, és azért van több tízezer gazdátlan kutya magyaro-on, mert mindenki azt hiszi, hogy a kan kutyájának "csajozni" kell.
A kutya nem azért végez párzó mozdulatokat rajtad, mert bejössz neki, hanem mert most válik ivaréretté, feszegeti a határokat. Egy kutya arra mászik így rá, akivel szemben ezt meg meri tenni. A férjed fölötte áll a rangsorban, eszébe sem jut, hogy vele is ezt csinálja.
Ha tervezitek a kutya ivartalanítását, akkor minél előbb legyen megműtve. Kizárólag pozitív irányba fog változni, Nektek is könnyebb életetek lesz vele, és ő is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz.
És kérlek, nagyon szépen kérlek, ne akarjatok vele fedeztetni. Amúgy is csak rontana a helyzeten, ha egyszer összeengednétek egy szukával.
Ja, amúgy nekem szuka kutyám van. Ennyi idősen ő is elkapta az egyik plüss állatomat. Elvettem tőle, megszídtam, és soha többé nem csinálta.
A dominancia kifejezése független attól, hogy kan vagy szuka. Egy jól nevelt kutya ezt egyáltalán nem csinálja, főleg nem a gazdája jelenlétében. Nem csinálja se plüssön, se emberek lábán, se más kutyával.
Aki ezt hagyja a kutyájának, mert azt gondolja, hogy ez vicces, vagy erre szüksége van, az nagyon téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!