Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek megöltem a szomszéd...

Mit tegyek megöltem a szomszédom beaglijét!?

Figyelt kérdés
Éppen a cardigan welsh corgimmal sétáltam a házunk előtt mikor a szomszédom vad beaglije kiszökött.Az én corgim mindig is nagyon szelíd volt ahogy a beagli megtámadta nem művelt semmit. Elkapta a torkát és a kutyám csak nyüszögött kapálódzott hallottam ahogy valami roppant mikor megfogta a kutyusom. Ijedtemben és pánikomban fogtam egy bazi nagy követ és fejen dobtam a vemhes nőstény beaglit. Hirtelen mindkét kutya össze esett. Kaptam a corgim és szaladtam vele a dokihoz. Meg állapította másodpercek kérdése volt az élete. Mikor kimegyek az utcára a szomszédom egyből rám kiállt gyilkos vagy és szánalmas! most mit tegyek?

2012. dec. 22. 16:10
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem rögtön öltem meg először próbáltam leválasztani a torkáról de megharapott!

2012. dec. 23. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!