Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek megöltem a szomszéd...

Mit tegyek megöltem a szomszédom beaglijét!?

Figyelt kérdés
Éppen a cardigan welsh corgimmal sétáltam a házunk előtt mikor a szomszédom vad beaglije kiszökött.Az én corgim mindig is nagyon szelíd volt ahogy a beagli megtámadta nem művelt semmit. Elkapta a torkát és a kutyám csak nyüszögött kapálódzott hallottam ahogy valami roppant mikor megfogta a kutyusom. Ijedtemben és pánikomban fogtam egy bazi nagy követ és fejen dobtam a vemhes nőstény beaglit. Hirtelen mindkét kutya össze esett. Kaptam a corgim és szaladtam vele a dokihoz. Meg állapította másodpercek kérdése volt az élete. Mikor kimegyek az utcára a szomszédom egyből rám kiállt gyilkos vagy és szánalmas! most mit tegyek?

2012. dec. 22. 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

16:55-ös te miről beszélsz? Itt a lakótelepünkön 3 olyan bejglit tudnék mutatni, aki torokra menne a 45 kilós kutyámnak!

Egyébként ne legyen bűntudatod, sőt!

Ez az én hozzáállásom: még a jó édes anyjába is elküldeném!

2012. dec. 22. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
teljesen fölösleges bemásolgatnod ide a fajta jellemzőit mert egyáltalán nem vág a témába.
2012. dec. 22. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
és ahogy olvasom, még vemhes is volt a kutya, igy érthető, hogy agresszivabb.
2012. dec. 22. 17:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy milyen fajta kutyákról beszélünk. Adott egy kutya akit sétáltat a gazdája amikor egy kiszökő kutya rájuk támad. Mit lehet tenni? vagy hagyod ,hogy elintézzék, amit egy normális gazda se hagy! vagy közbe avatkozol, te ezt tetted, megmentetted a kutyád életét!

Ne csinálj semmit, illetve ápold a kutyusod, a szomszéd meg inkább ne is tartson kutyát, ha nem tudja meg nevelni és még ki is szökik!

Sajnálom szegény beagle-t egyébként, mert nem ő volt a hibás, a gazdánál van mindig a felelősség !

Elég szomorú,hogy ilyen előfordulhat :(

2012. dec. 22. 17:59
 15/21 ratata ***** válasza:
23%
egy beaglet röhögve leszedem ròla puszta kézzel
2012. dec. 22. 20:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek beagle-t ami agresszív. Már az én kutyámat is támadta meg idegen kutya-bár én nem öltem meg, de belerúgtam a gyomrába egyet az acél betétes bakancsal. Nem vagyok rá büszke, de a kutyám élete fontosabb
2012. dec. 22. 20:52
 17/21 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

A beagle NEM CSAK az a bársonyfülű, kajla, szeleburdi, bumfordi kis családi kutyus, akinek sokan lefestik. Hajlamos a dominanciára és nagyon könnyű elrontani a nevelését.

Alapból a gazdák többsége a pórázról is alig meri elengedni, mert kölyökként MÉG, később meg MÁR nem tanulta meg a behívást és a kutyák közti kommunikációt.

Tele vannak energiával, mozgásigénnyel, és ha ezek nincsenek levezetve, ráadásul nem is, vagy rosszul nevelik, akkor agresszióként tör ki a frusztráció a kutyából.

Mi is nem egy agresszív biglit látunk szerte a környéken...mert sajna divatfajta lett.

2012. dec. 23. 13:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon kutya párti vagyok nekem is van egy gyönyörű keverék kutyám és ha őt megtámadta volna egy másik kutya valószinűleg én is ezt tettem volna nem önzőségből de az én egészséges,normális kutyám élete fontosabb mint egy veszett kutyáé,még ha nem is volt vezsett,de inkább megmentem én is a kutyám életét mint,hogy lássam a halálát főképp úgy,hogy egy másik kutya ment rá! én soha nem bántanék más kutyát de ha a kutyám élete veszélyben lenne mert megtámadta egy másik kutya biztos én is megöltem volna vagy belerugtam volna, nem vagyok rá büszke de akkor is,legyen megjavítva a kerítés ha már valaki kutyát tart nem az,hogy bármikor rátámadhat emberekre is! Jól tetted!! és ne legyen bűntudatod!!:)
2012. dec. 23. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
ha fel leszel jelentve börtönbe is kerülhetsz...
2012. dec. 23. 16:29
 20/21 Szilvi & Argos ***** válasza:

Hogy kerülhetne már börtönbe???

Érted is, amit olvasol?? A kérdező az utcán sétáltatta a kutyáját és a szomszéd kutyája FELÜGYELET NÉLKÜL kiszökött az utcára és megtámadta a másikat! A kérdező csak védte a kutyáját! A beagle gazdáját lehetne és kellene is elővenni!

2012. dec. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!