Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális hogy a kutyám két...

Normális hogy a kutyám két hónaposan már szaporodni próbál a plüssállattal?

Figyelt kérdés
Beagle

2012. dec. 22. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Én azért pontoztalak le, mert ez nem arról szól, hogy az embernek kényelmetlen az, ha a kutya meghágja a lábát. Ennél sokkal mélyebb a probléma. És egyáltalán nem a plüssállatnak szól ez a mozdulat, hanem a "falkatagoknak" mutogatja, hogy ő milyen faszagyerek (bocsánat a szóért). És nem is cuki. Ha meglátom a kutyámnál ezt -szerencsére már közel másfél éve nem volt rá példa- legszívesebben pofán vágnám, mert ez bizony az egyik legnagyobb szemtelenség a részéről.
2012. dec. 22. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Ja, ha 8 hetesen bevédi a kaját, játékát, agresszívan lép fel, az is csak az, hogy próbálgatja, milyen szériái is vannak, mi? :) Nem, ez dominancia.
2012. dec. 22. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

15:48-as. Majd 12 hetesen. Akkor esetleg. 8 hetesen még nem véd be semmit, vagy ha morog is azt nem gondolja komolyan, csak kipróbálja milyen hatással van.

Msot 3-4 hetes kiskutyáim vannak itthon. Morognak, vakkantgatnak egymásra, sőt láttam egy halálra rázási mozdulatot is az egyiknél.

Szerinted kezdjek el velük dominanciagyakorlatot csinálni?

Ne essünk át a ló túlsó oldalára. A kölyök, kölyök. Gyakorolja a felnőtt élete mozdulatait, a vadászatot, a viselkedésmintákat. Majd 3 hónapos 14 hetes korában kezdenek ezek a viselkedési próbálkozások összeállni valami mássá.

Ha nagyon zavar akkor amikor csinálja, fogd meg és tedd át máshova. Egyébként szerintem 2-3 nap és kinövi és mással fogja magát elfoglalni.

2012. dec. 22. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
A pontozából úgy látom a kérdező azt szeretné hallani, hogy az ő kiskutyája ettől egy igazi bestiálisan kemény vadállat lesz, akit már le kell nyomni és megregulázni. Őszinte részvétem a kiskutyának.
2012. dec. 22. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Vannak olyan kutyák, amik sokkal korábban érnek. A gyerekek között is vannak ilyenek. Bizony az én kutyám 9 hetesen bevédte a kajáját tőlem. És hidd csak el, az nem játék volt. Bizony neki már akkor kellettek komoly szabályok. A fedezési szándék is ilyen.
2012. dec. 22. 16:39
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

13. válaszoló senki nem mondta,hogy dominancia gyakorlatokat kéne végeznie a kérdezőnek vagy neked, de attól még hogy kölyök igen is rá lehet szólni, le lehet tiltani dolgokat. Ha most mindent ráhagysz,hogy még kicsi később mi lesz, amint valakihez oda kerül a kutya nevelni kell ki kell alakítani a szabályokat stb. Persze egy kölyöktől nem úgyanazt kell elvárni mint egy felnőtt kutyától.

Először tanítani kell, megismertetni azzal mit szabad és mit nem!

2012. dec. 22. 17:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..kicsit megoszlanak a vélemények,nem tudom kinek higgyek...azért inkább nem hagyom neki mert szerintem nem szép látvány. 14-es válaszolónak: én nem pontoztam egyetlen választ sem,nem értrem miről beszélsz..de mind egy
2012. dec. 22. 19:07
 18/20 A kérdező kommentje:
egyébként elég beteg gondolatmenetet futtattál le (14.)
2012. dec. 22. 19:11
 19/20 anonim válasza:
0%
Nekem is beaglem van. És nekünk is kb. ennyi idősen csinálta. (lány kutya) furcsálltuk ....megkérdeztük az orvostól hogy normális-e és azt mondta hogy majd kinövi... O.o :/
2012. dec. 27. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Az orvosok jobban tennék, ha nem szólnának egy szót se a kutya nevelésről, mert hogy ahhoz nem értenek sajnos, az már számtalanszor kiderült.
2012. dec. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!