Mit csináljak, hogy ha a nyulam ömm. "szaporodni" akar velem?
x""""""DDDDDDDD
Èrtelmes valaszokat legyszi.:
)
igen, es korbe ugral es olyan hangokat ad ki mint amit akkor szoktak amikor a kiszemelt "alanyal" akarnak "kozosulni"
de koszonom a valaszt.:))
Ha úgy látod, hogy szenved a vágytól, vagy más viselkedési zavara is van, akkor keress egy nyulasdokit aki profin ivartalanít... :o
Nekem ivaros maradt a baknyuszim, de ő nagyon kiegyensúlyozott. A legtöbb szoba-baknyuszi, csak golyó nélkül lesz boldog.
Sajnos a nyolcasozás, és az irántad való lelkesedés is alább hagy, de a legtöbb nyuszi átesik ezen. És ivartalanítva több betegséget kivédtek, esélyes hogy tovább él, mind golyóval és stresszelve.
Amúgy ha havonta legyárthat 4-4 kisnyuszit, szerintem az se lenne elég egy baknyúlnak, naponta 4-4 kisnyúl meg igen komoly probléma, ha nem akarod megenni...
hat tengerimalacokkal el egyutt 2 nostennyel azt hittukbelsonek o is nosteny lesz mert tanyarol hoztuk ott meg nem.igazan torodnek ezzel.
de oke lehet dokibacsi lesz ebbol.:'D
Akkor születne pár nyuszi, akiknek ki tudja milyen problémái lennének. A nyuszik nagyon érzékenyek, nagyon fontos lenne, hogy csakis TENYÉSZTŐK pároztassanak nyulakat.
Nagy eséllyel a születendő nyuszik foghibásak lesznek, ezért nehezen fogsz találni nekik gazdit. Vagy később derül ki a fogprobléma és simán agyonütik a nyuszit. Sőt, olyanról is hallottam, hogy a nyuszi éhenhalt, mert akkora foga volt és nem tudott enni, a drága gazdái meg ebből semmit sem vettek észre.
És ez mind a te hibád lesz, mert szaporítod a nyulakat.
Ha van egy csöppnyi eszed akkor elgondolkozol ezen és soha a büdös életben nem jut eszedbe az, hogy pároztasd őket.
Különben meg az ivartalanítás megoldja a problémádat, a törpenyulakat ajánlott ivartalanítani, mert így sokkal tovább élnek és boldog, stresszmentes (!!) életük lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!