Melyik kutyafajta a leghatékonyabb macska távol tartó?
Nem kistestű igaz... nekem roti-husky keverékem van, és nem igazán szereti a macskákat...
Amióta itt van, a szomszéd macskák megtanultak a tetőn, és a fákon közlekedni :D.
És csak ezért akarsz kutyát? ( nagy kihívás 10-15 évre!!! )
Próbálj beszélni a szomszéddal!- bár nem hiszem hogy lenne érdemi változás. Inkább ajánlanám a macskafogót sk. űzd őket ahogy csak tudod, majd csak leszoknak róla. Nekem volt pumi, shnauser, malamut, kau, de egyik sem szívelte a macskákat.
Nem hiszem, hogy ha megöli a kutyád a macskát, akkor annak a cica gazdája örülni fog (mert gondolom nem minden macska kóbor, csak néha kóborOG :D ), egy macskagazdinak ugyanúgy fáj az állata elvesztése, mint nekünk kutyásoknak az, mikor elpusztul a kutyánk :'(. És különben is, a macskák ugyanolyan állatok, mint a kutyák, nem kell gyilkolászni őket. Meg te mit szólnál hozzá, (tegyük fel, hogy lehet tigriseket tartani :D fuuh de rosz ötlet :D) ha valaki azért venne tigrist, hogy "távol tartsa" a kutyákat? Szerintem nem járnál a fellegekben, ha hajnalban megtalálnád a szomszédban a kutyád szétmarcangolt maradványait (jézusom de morbid vagyok).
Egyébként ha tényleg csak a macskák szó szerinti távol tartására, elijesztésére keresel kutyát, akkor bocsánat, de én inkább arra nevelem a borderem, hogy viseljen el minden állatot, bánjon velük barátságosan, noha a macskasz*r, meg a sok nyávogás párzás idején engem is kikészít, de ez van...attól még nem kell kiirtani a miaukat (igaz elég sokan vannak a /a "csöves" cicák/, TÚÚL sokan).
Azokkal a válaszolókkal meg 100%-ban egyetértek, akik azt mondják, hogy azért nem kell kutyát venni, hogy "macskairtó rabszolga" legyen, akivel annyit se törődsz, hogy megeteted, mert a macska úgy is elég kaja lesz neki...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!