Ti hogy reagáltatok volna erre a helyzetre?
Figyelt kérdés
Sétáltam a kutyámmal a minap, erre jött valami srác az állítása szerint ugyanolyan fajtájú kutyájával, enyém szuka, övé kan. Elkezdtünk beszélgetni, erre beközli, hogy majd pároztassuk már a kutyáinkat mert milyen szépek lennének. Enyém még csak 7 hónapos, és ivartalanított, ezeket meg is mondtam neki tök szépen. Erre nekiállt velem üvölteni a lakótelep közepén, hogy hogyan lehetek ilyen szadista, hogy megműttettem, meg különben is el fog hízni, meg csökött lesz, meg ilyenek. Mikor befejeztem megköszöntem a felvilágosítást, és otthagytam. Ti hogy reagáltatok volna erre? Ott égetett vagy 20 percen keresztül.2012. dec. 20. 14:18
11/11 anonim válasza:
Nem baj tanulátl az esetből szerintem és sajnos lehet,hogy még találkozol hasonlóval,de már tudod mit kell tenni, illetve mit nem. Nem kell ott maradni. :)
Nekem is nemrég óta van kutyám és első furcsa beszólásnál én is ledöbbentem ez meg mi,mit akar?! :D Mostmár meg se lepődöm dolgokon meg se hallom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!