A kutyám ma összebalhézott egy másik kutyával. Mit kell ilyenkor csinálni? Hogy viselkedjek, hogy érezze hogy máskor ilyet nem csinálhat?
dehát én egy percig sem állítottam, hogy jól csináltam a helyzetet, nem értem mi a f*szt kell támadni.
egyébként 69%-os a %-okon meg semmit nem látni, a szájkosár, és a rehabos válasz lett lepontozva.
" úgy fogom intézni, hogy a helyszínnel össze tudja kötni az eseményt is."
Ááááááá!!!!!
Nem a helyszínnel kell összekötnie ez eseményt, hanem a helytelen viselkedéssel kell összekötnie a büntetést! Ezért kell elkezdeni a büntetést akkor, amikor produkálja a nemkívánt viselkedést.
A ridegtartás alatt mit értessz? Mert én azt, amikor napi 24 órában kint vannak az állatok a szabad ég alatt.
lehet kötekedni a fogalmazáson, én ezzel már nem foglalkozom.
ha nem tudod mi az a ridegtartás, akkor használd a google-t, vagy a gyakorin tegyél fel egy kérdést.
86% köszönöm a kedves, kimerítő válaszod, te legalább normálisan tudsz válaszolni.
Sztem ne foglalkozz a sok kötekedő pöccsel!!! Valóban jó lett volna rögtön megdorgálni, de hidd el, nem hibáztál akkorát, mint amilyennek a többiek leírják! Az vesse rád az első követ, aki még sohasem nyúlt mellé a dolgoknak!
A "lelki terrort" sztem lassan megszüntetheted, hiszen örökké nem haragudhat az ember a kutyájára:D Úgy gondolom, hogy a kutyus megvédett Téged és megvédte saját magát is, úgyhogy igazából nem cselekedett annyira rosszat! Egy ejnye-bejnye és egy kis grabancrázás elég lett volna ott a helyszínen és ennyi... Majd legközelebb:D
Jah, és én sem fizettem volna semmit sem ki, ugyanis, a másik gazdi volt a hibás, így vállalja is a felelősséget! Nem szabad ennyire jóindulatúnak lenni, mert visszaélnek vele az emberek... Sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!