Miért utáljátok a yorkie-kat?
Figyelt kérdés
Nekem 2 yorkiem..mindenki imádja őket...az egész város csodálja...ja és NEM minik:D..normál méretek...fajtiszta törzskönyvesek...
DE!!
Nem értem ezen az oldalon miért fikáázzák folyamatosan őket!!!
Érveket kérnék mellette és ellene!
Köszi!
2009. aug. 23. 02:59
11/15 A kérdező kommentje:
Igen..minik nem léteznek,de az miért baj ha ruhát ad rá??
Lehet h szőr védi őket,de...én a törpe snauczeremre is adtam mert sajnáltam ahogy az 1óra sétáltatást végig remegte...mindegy
2009. aug. 24. 02:14
12/15 anonim válasza:
Mert úgy bánnak a kisebb testű kutyákkal az emberek, mintha a gyerekeik lennének, meg felkapják ha egy náluk nagyobb kutya közeledik (mondván: JAJ HÍVJA VISSZA!) amikor a kutyáknál nem is számít annyira a méret mint mi hisszük. És amit ez előző kommentező írt hogy borzalmas ruhákba öltöztetik őket. Még a kopasz kutyáknál megértem, merthát azok ugye fáznak, de hogy már a kutyákkal is divatozni kell...
13/15 anonim válasza:
Az hogy télen kabátka van rajta az más mint hogy "jaj de cuki ruhácskákat lehet rá adni". A kutyát nem azért vezsik, hogy ruházni lehetssen, hanem az csak egy velejáró szükséges dolog.
14/15 anonim válasza:
szerintem ha a yorkira adsz egy mellényt amikor -10C van az nem baj, főleg, mivel én menhelyről hoztam őket, ahova nem tenyésztőtől, jó hírű kennelből kerültek! szerintem... ezért bármilyen hosszú, ritka a szőrük!
(3 lábú yorki tulaj)
15/15 anonim válasza:
Èn sem értem miért fikázza mindenki a yorkikat,nagyon cukik...és jó kutyik.Èn is nemsokára kapok :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!