Léteznek kutyaverés függő emberek?
Helló szomszéd! Először is nem vagyok faszi, hanem férfi vagyok..Másodszor, nem vágtam perverz pofát, és nem vertem a kutyát. Ha feljelentést mersz tenni, jajj lesz neked.
Ui: Meg ne lássam hogy benézegetsz többet.
biztosan vannak...
beteg emberek, akik a másik védtelenségét kihasználva vezetik le a feszültséget...
már gyerekeket is látok, akik azzal szórakoznak, hogy kutya és cica kölyköket ölnek meg.
ezt jelenteni kell, ma már büntetik.
a kutya nem tud szólni - szólj helyette te!
egyébként szerintem az is durva, hogy konkrétan kutyaiskolákban miket meg nem engednek...
nekem a budakeszi kutyasuliban fojtón kellett lógatnom a levegőbe a kutyámat, közben üvöltözni vele - azt mondták, ettől majd elmúlik, hogy állandóan morog más kutyákat.
(nem múlt el... csak feleslegesen kellett kínoznom őt.)
persze ott is hagytuk a sulit - de más gazdáknak továbbra is ezt a fantasztikus módszert javasolják... ezt miért nem büntetik?...
(van más módja is, hogy a kutyámat büntessem, tudom, hogy van, amikor kell... de ez szerintem már nagyon durva...)
Ez az utolsó hozzászólás igen morbid.... Gondolom csak egy elcseszett vicc.
Jelentsd fel mindenképpen azt az elmebeteget!!! Ha legközelebb látod azonnal hívd a rendőrséget vagy az állatvédőket, és vedd videóra, hogy legyen bizonyíték!
Ez a 46%-os mi volt?...
Te normális vagy?
1. sz.r poén, ha annak szántad
2. annyira lesz jaj a kérdezőnek, hogy itt van róla a bizonyíték, hogy megfenyegetted... ezért már fel is jelenthetne, te ****...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!