Vicces is lehetne?
Sziasztok!
Kissé hülyén hangzik a kérdés, de a lényeg:
2,5 éves kutyámnak most adtam először csontot, ugyanis a csonttal mindig fóbiám volt.Minden, és annak az ellenkezője is terjed a neten. Tudom, parasztlogika kell hozzá, de időbe tellett mire rászántam magam.
Ezt leküzdendő megbízható helyről kaptunk friss marhacsontot.
A lényeg: amikor odaadtam neki akkor gyanakodva szagolgatta, nyalogatni kezdte, kivonszolta a tálkájából a konyha közepére, körbejárkálta, közelebb ment, arrébb állt. Majd lecövekelt a szoba előtt engem várva. Én kimentem a konyhába és szépen visszatettem a csontot a tálkájába, akkor már ráérzett a dologra és elkezdte rágcsálni. Mindezt, kb. szűk egy óráig csinálta, de én rettentően csodálkoztam a dolgon, arra gondoltam, hogy lecsap rá és majd úgy kell eldugni előle...stb.
(megjegyzem: az utcán ha talál azt fölkapja..)
jaj, elnézést, többször nekiindultam és persze a lényeg lemaradt:
Tehát ez mennyire életszerű viselkedés egy egyébként átlagos normális kutyánál?
Mert az utcán ha talál csontot fölkapja és bizony meg is lépne vele. Tervezem, hogy átállok BARF-os etetésre, ezért már kapott egy pici májat is nyersen azzal is ezt művelte.
Úgy vélem ez valamiféle pszihológiai dolog. Mivel tiltott dolog az utcáról ezt-azt felvennie ami rettentő izgalmas szagú miegyéb, most meg Én adok neki effélét.....nem tudom. Ez nekem furcsa.
Történt már ilyen mással is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!