Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tanítsam meg a kutyámat...

Hogy tanítsam meg a kutyámat az alapokra? Pl. : áll, ugat stb.

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
en jutalomfalatokkal csinaltam. Peldaul mondtam neki hogy ul, nem ertette, letoltam a popsijat, megdicsertem, es kapott egy jutalomfalatot. Utana megint, es megint. negyedjere-otodjere mar ment. Ugatni amikor ugatott valamiert mindig agyondicsertem, tudta hogy ez helyes. A mai napig igy van ez...
2009. aug. 22. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy az első írja! Azon kívül vegyél valami kutyás könyvet, abban egybe benne van minden. Esetleg kutyaiskola ha teheted.
2009. aug. 22. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
elso vagyok: a kutyaiskola remek otlet, foleg mert szokja a tobbi kutyut is.
2009. aug. 22. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 23. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom Jan Fennel Kutyapszichológia című könyvét, abban leírja az alapok megtanítását kényszerítés nélkül, nekem nagyon bevállt. Itt megtalálod pdf-ben : *****

Amúgy pedig kutyasulit ajánlom, szocializáció miatt is nagyon fontos!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. aug. 23. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Többmillió ilyen leírásokat találsz a neten (tee) : D

De könyvet ajánlok inkább.Vagy ha tudod csinálj egy "gyüjteményt" amit knyomtatsz és akkor az is egyszerűbb, tudod magaddal vinni.Amúgy vane gy nagyon jó könyv, de ebben viszont az üléstől a pukedliig minden van: Dez a "101 kutyatrükk" címü könyv. Ha több mindenre szeretnéd tanítani akkor ezt vedd meg!!! nagyon jó!!

2009. aug. 23. 12:15
 7/7 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek =)
2009. aug. 23. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!