Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem sajnálod egyedül hagyni a...

Nem sajnálod egyedül hagyni a kutyusod a lakásban?

Figyelt kérdés
pincsink van, lakásban élünk. rengeteget foglalkozunk vele, ahányszor csak lehet sétáltatjuk, nyáron otthon kertes házban van, de itt muszáj néha egyedül maradnia, ha dolgunk van. és úgy sajnálom szegényt, még ha csak pár óra is. más is van így? nem viseli meg a kutyusokat?
2009. aug. 22. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Enyémek elvannak egyedül is. Nyáron kint vannak a kertben olyankor, télen bent hagyom őket. Semmi bajuk, sőt még élvezik is hogy rosszalkodhatnak :D
2009. aug. 22. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
ÉS engem ki sajnál, mert dolgozni kell menni? Szóval nem azért hagyom egyedül őket, mert jól esik, de az élet nem csupa móka, én kibírom, hogy nem vagyok otthon, tőle is elvárom, hogy kibírja az egyedüllétet.
2009. aug. 22. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

utolsó: Oké, csak a kutya rád van szorulva, te döntesz a sorsáról és te általad lesz jó vagy rossz az élete. Én már eleve azt elítélem, aki állatot tart a lakásban, főleg,ha az rendesen igényli a mozgást.

Én is szeretnék állatot, de csak akkor lesz, ha lesz kertem és nem egy lakásban kell nyomorognunk.

2009. aug. 22. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
de
2009. aug. 22. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekm 3 kutyám van. Kint laknak. Amikor dolgozok akkor kennelben. A legidősebb viszont bent van velem, mert szertem ha az egyik mindig itt van,. meg a két fiatal állandóan játszik és nem hagyják. Így ő meg a lakásban vár, mert udvaron nem lehetnek egyedül. De kibírják, nem sajnálom őket. Nem látom hogy megviselné őket. Az öreg alszik, a fiatalok meg játszanak.
2009. aug. 22. 13:59
 6/7 anonim válasza:
50%
Nekem is pincsim van most lesz 2 hónapos és nemsokára kezdődik a suli úgyhogy kb.:7-8 órára magára kell hagynom :(.Ja és az udvarra még nem mehet ki mert még nagyon pici és még nincs meg minden oltása.
2009. aug. 23. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
OFF: az udvarra a kiskutya nyugodtan kimehet, csak az utcára nem! Akik panelban tartják, azoknak is le kell vinii pisilni amikor még nincs oltása, mégsem lesz semmi baja...
2009. aug. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!