Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi időt tölt egyedül a...

Mennyi időt tölt egyedül a kiscicád? Nem sajnálod ha utánad nyávog?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem sajnálom. Normális tisztességes ember vagyok, nem tudok egész nap a macska fenekében lógni csak azért hogy neki egy percig se legyen kellemetlen. UImádom az állatokat, többre tartom mint az embereket de az ilyen logikátlan, felesleges túlérzelgősséget nem bírom! Egész éjszaka egyedül van meg amikor dolgozok, tanulok, főzök, mosot, takarítok, kutyákkal sétálok, fürdök stb. Naponta egy-két órát foglalkozok vele célzottan. És egyik macskám sem panaszkkodott még. A mostani macskám egyáltalán nem nyávogott, imád elmászkálni kint, régebbiek néha nyávogtak amikor be kellett zárnom őket mert még újak voltak itt. Egyiknek sem lett semmi baja. Meg kell tanulni mindenkinek hogy nem mindig az van amit akar.
2010. máj. 30. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Sosem szoktak nyávogni utánam, sőt szemmel láthatóan szívesebben vannak az anyjukkal, mint velem.
2010. máj. 30. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nyervogott egy kicsit az én Cilám, de mindig hagytam neki ételt és vizet, azt is hamar megtanulta, hogy mindig hazajövök a végén, és akkor örülhetünk egymásnak. Most már három éves, és a távollétemben legtöbbször édesdeden alszik, csak hazatérésemkor nyújtózkodik kényesen, öröm látni!
2010. máj. 30. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit sajnáljak? Önálló élőlény, az élet meg szívás. Én se boldogságból járok dolgozni, hogy többek között a mcskának kellő ellátásra is megtermeljem a pénzt.
2010. máj. 30. 12:53
 5/6 anonim válasza:
én nagyon, olyan kis édes. de én ezért fogadtam be még egy kiscicát, igy nem nyávog mert lekötik egymás figyelmét, nem unatkoznak.
2010. jún. 6. 03:16
 6/6 anonim válasza:
nem sajnálom, az egyik macsekom 2 Éves, az egyik már talán 1 Éves a harmadik meg 2-3 Hónapos :)
2010. jún. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!