Szerintetek én vagyok a bunkó?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kutyám és a parkban mindig póráz nélkül szoktunk játszani.Ha megjelenik a közelben egy másik kutyás az enyém szinte mindig elindul feléjük, de csak játszani akar, viszont a másik kutyás ebből annyit lát, hogy egy 45 kg-os pitbull (pedig köze sincs hozzá, de ez senkit nem érdekel!) rohan feléjük.Elhiszem, hogy ijesztő, én is megijednék, DE! 1. mindig szólok a gazdának, hogy nem bánt ne féljen 2. rászólok a kutyámra és megáll, nem megy oda csak elindul. Ilyenkor jön az ordibálás, hogy: harcikutya,pitbull,veszélyes,szájkosár,póráz,mit képzelek én magamról,veszélyes,meg fogja harapni stb... mindezt úgy, hogy én is és a kutyám is nyugodt!! de ők meg a kutyájuk aki rendszerint idegbeteg az teljesen normális és nekik joguk van a felháborodásra.Minden nap legalább 1 ilyen eset van :( Ha meg van nevelve a kutyám akkor még én érezzem magam rosszul mert merek vele játszani a parkban normális keretek között szabadságot biztositva neki? :(2012. dec. 14. 10:46
21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó nem értelek!Visszahívom a kutyám és vissza is jön.Nem érintkezik addig a másik kutyával, amig én azt nem mondom, hogy mehet.Sőt ha hamarabb veszem észre a másik kutyát mint ő akkor már előre rászólok, hogy marad és leül és végignézi, ahogy elmegy szépen a kutyus.Nem kell megfognom ahhoz, hogy maradjon a fenekén,de az embereknek ez nem tetszik és engem idegesít az, hogy hiába neveltem minta kutyát még így is belém kötnek.Nem csinálunk balhét,összeszedem a kakit,utcán nem viszem póráz nélkül csak parkos részen van elengedve. Mégis nem egyszer megkaptam már azt is, hogy abba az utcába ahol ő lakik ne is sétáltassam a kutyát...Nagyon nagyon dühít már ez a helyzet!
2012. dec. 14. 20:51
22/23 Szilvi & Argos válasza:
Kérdező, nem kell foglalkozni a ilyenekkel!
Régebben én is idegesen visszaválaszoltam...ez csak olaj volt a tűzre!
Amióta csak röhögök ilyeneken, vagy látványosan a kutyámhoz beszélek, hogy "látod, milyen kis méregzsák, félnek tőled" "TE aztán nagyon ügyes vagy", stb...ilyenkor még dühösebbek lesznek csak :D
Nem fogják fel, hogy az ő kutyájuk pórázon is őrjöng, a Tied meg anélkül megy fegyelmezetten lábnál!!
Csak azt szajkózzák, hogy de a póráz, de a póráz :D ezen csak röhögni lehet, hogy ennyire korlátoltak
23/23 A kérdező kommentje:
megpróbálom...de nehéz lesz :D
2012. dec. 14. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!