Fajtiszta yorkshire terrier (mini)?
Buta embereknek plüssállatot, szivi. Ez egy édes kölyök keverékkutya, téged meg úgy beszopattak, hogy öröm nézni.
Azért legyetek boldogok vele, biztos jó fej, akár yorki, akár nem :)
Utolsó előtti vagyok:Akkor jó
Hát engem is idegesítene,h átvertek.De mondtad,h van szerződésed,akkor reklamálhatsz.De figyelj,ha megszabadna tudni,h mi áll pontosan a szerződésben,akkor talán többet tudnánk segíteni.
Jajj de annyira aranyos a kutyus.
Szia!
Próbáld meg a következőt, veszteni nem veszthetsz semmit:
Hétfőn hívd fel a "tenyésztőt"!
Mondd neki, hogy oltatni, féreghajtani vitted a dokihoz a kutyát, aki felvilágosított, hogy a kutya NEM FAJTAtiszta.
Mivel ez a probléma mostanában elég sokszor előfordul/mármint , hogy becsapják a vevőket a szaporítók!/, megadta egy ügyvéd számát, aki direkt ilyesmivel foglalkozik, mert lelkes állatvédő, és ilyen kuytusokból lesznek később a kidobott, árva kutyusok.
Azt a tanácsot kaptad, hogy nyugodtan fel lehet jelenteni az eladót, csalásért, és az APEH-nak is, mert biztosan nem adóznak az így szerzett pénzért.
Ez szerintem hatni fog, és legalább a pénzed visszakapod.
Gondolom, 20.000 Ft-nál többet fizettél érte, nem?
Üdv.
Hogy neked is a kutyának is jó legyen kérj kártérítést!!
Akkor megmarad a kutyád és még pénzed is lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!