Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fajtiszta yorkshire terrier...

Fajtiszta yorkshire terrier (mini)?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 19:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
én már nemtudom...:S majd lessz valami...
2009. aug. 22. 11:44
 42/62 anonim ***** válasza:
69%
De remélem,h most nem az jön h viszed a kutyát a menhelyre,vagy az utcára,amiért nem yorki.Szerintem sokkal anyosabb.Tényleg nagyon édes.
2009. aug. 22. 12:17
 43/62 anonim ***** válasza:
69%

Buta embereknek plüssállatot, szivi. Ez egy édes kölyök keverékkutya, téged meg úgy beszopattak, hogy öröm nézni.

Azért legyetek boldogok vele, biztos jó fej, akár yorki, akár nem :)

2009. aug. 22. 13:14
 44/62 A kérdező kommentje:
neeeem...utcára biztos,hogy nem teszem ki... megtartom attól függetlenül,hogy nem yorki..csakhát az az idegesítő,hogy átvertek
2009. aug. 22. 14:40
 45/62 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok:Akkor jó

Hát engem is idegesítene,h átvertek.De mondtad,h van szerződésed,akkor reklamálhatsz.De figyelj,ha megszabadna tudni,h mi áll pontosan a szerződésben,akkor talán többet tudnánk segíteni.

Jajj de annyira aranyos a kutyus.

2009. aug. 22. 17:57
 46/62 A kérdező kommentje:
Hát hogy milyen fajta kutyát vettünk,meg fajtaleírás,meg hogy mi vonatkozik rá...ennyi
2009. aug. 22. 18:38
 47/62 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Próbáld meg a következőt, veszteni nem veszthetsz semmit:

Hétfőn hívd fel a "tenyésztőt"!

Mondd neki, hogy oltatni, féreghajtani vitted a dokihoz a kutyát, aki felvilágosított, hogy a kutya NEM FAJTAtiszta.

Mivel ez a probléma mostanában elég sokszor előfordul/mármint , hogy becsapják a vevőket a szaporítók!/, megadta egy ügyvéd számát, aki direkt ilyesmivel foglalkozik, mert lelkes állatvédő, és ilyen kuytusokból lesznek később a kidobott, árva kutyusok.

Azt a tanácsot kaptad, hogy nyugodtan fel lehet jelenteni az eladót, csalásért, és az APEH-nak is, mert biztosan nem adóznak az így szerzett pénzért.

Ez szerintem hatni fog, és legalább a pénzed visszakapod.

Gondolom, 20.000 Ft-nál többet fizettél érte, nem?

Üdv.

2009. aug. 22. 20:32
 48/62 A kérdező kommentje:
Hát 20-nál többért...
2009. aug. 23. 10:50
 49/62 anonim ***** válasza:
igaza van az utolso válaszolónak,tényleg probáld meg! csak én attól félek,h a kutyika visszakerül,ő meg... Na ebbe bele sem gondolok.De azért sok sikert:-)
2009. aug. 24. 00:40
 50/62 anonim ***** válasza:

Hogy neked is a kutyának is jó legyen kérj kártérítést!!

Akkor megmarad a kutyád és még pénzed is lesz..

2009. aug. 24. 01:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!