Fajtiszta yorkshire terrier (mini)?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 19:31
31/62 A kérdező kommentje:
nem akkor hosszu szőre volt..és naggyából hasonlit is arra a kutyusra aki a képen volt...
2009. aug. 21. 20:45
32/62 A kérdező kommentje:
a képen hosszabb volt a szőre...de naggyából hasonlit a képre..
2009. aug. 21. 20:47
33/62 anonim válasza:
Akkor először megmutatott neked egy yorkiet és másodszorra kaptál egy másikat. NEM LEHET az orrát, arcát így megnyírni.
(Látod én 2 hetente látogattam a kutyáim az alomban 2 hónapig. Már 100 közül is megismertem volna. Igaz az enyémek törzskönyvesek)
34/62 anonim válasza:
nekem nem yorkim van és nem is szeretem ezt a fajtát sőt... de én már most látom h ez nem yorki,már most nagyobb sztem így kölyökként mint egy yorki na meg a feje:D:D:D még csak nem is hasonlít egy yorkiéhoz!!! komolyan ilyen vak vagy? h tetszik egy kutyafajta neked és azt sem tudod h néz ki!!!
35/62 A kérdező kommentje:
értem....kössszönöm mindenkinek a segítségét... =)
2009. aug. 21. 20:50
36/62 A kérdező kommentje:
hát jólvan......amikor megvettük akkor láttuk rajta h yorki..mostmeg...pfff.....
2009. aug. 21. 20:57
37/62 anonim válasza:
Szia! Másold be ide, mi áll a szerződésben.
Ez a kutyus akkor yorki, amikor én Liza Minelli.
Legalább jó sok pénzt legomboltál érte?
Lehet, hogy a testvérei yorkik, van olyan, hogy véletlenül rákeveredik valamilyen másfajta kutya is az anyára, és így lehetnek az alomban keverék kölykök is, meg fajtatiszták is. A peteérés ugyanis a kutyáknál napokíg tart, így lehetséges ez a szitu.
Kérd vissza a pénzed, mert nagyon átvágtak.
38/62 anonim válasza:
Nem,ez nem yorky. Sajnállak,de jobban kellett volna figyelj.Bár ha tudod,h milyen kutyust szeretnél,akkor látnod kellett volna,h ez a kutyus,aki egyébként nagyon cuki pofa,nem yorky.Mindenképp menj vissza,mert át vágtak.Nem hinném,h az eladó ezt yorkynak nézte!
39/62 anonim válasza:
hát nekem a 6 hetes yorkiaim így néztek ki..apa anya törzskönyves díjnyertes szülőktől:)
40/62 A kérdező kommentje:
Én már nem tudom...:S
majd lessz v
2009. aug. 22. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!