Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire tudtok ellenállni a...

Mennyire tudtok ellenállni a kutyátok koldulásának?

Figyelt kérdés

Tudjátok, a kutyus megkapja vacsit, aztán te is eszel, ő egy perc alatt beburkolja az adagját, aztán így néz rád: "Tudom, hogy most volt a vacsi, de hát... Ki tudja, hogy holnap is lesz-e, és azután is?! Megvonnád tőlem az ÉTELT?!"

Én többnyire ellen tudok állni neki, de inkább kevesebb főkaját adok neki, hogy bűntudat nélkül adhassam neki a nasit. :D

2009. aug. 21. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
hát már a probléma ott kezdődik h neked kellene először enni,de persze tudom h ez nem mindig megy így!!! mind1 a kérdésre válaszolva az én kutyám oda sem mer jönni mikor eszünk néha félve leskelődik PL(a falnál kinéz,kidugja a fél fejét de ha odanézek lefexik összehúzza magát)ha leteszem elé a kaját akkor sem eszik oda sem megy a kajához csak ha azt mondom h "tiéd" :D:D:D
2009. aug. 21. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én immunis vagyok a kunyerálásra. Nem ő mondja meg, mikor kap tőlem kaját, én vagyok a főnök, amellett én tudom, mennyi kaja a jó neki, ő meg nem.
2009. aug. 22. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Az enyémnek ha egyszer valamit odaadsz többé el nem veszed tőle, berreg recseg túráztatja magát :)

Aztán ha elfogy akkor újra visszaváltozik kis szegény ázott báránykának!!

Egy igazi báránybőrbe bújt farkas !!!

Amúgy nem szoktam ellenállni a koldulásának, egy idő után abbahagyja...

2009. aug. 23. 10:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Akik kedves válast adtak, azoknak köszi, akik viszot kioktattak elmehetnek a jó francba.

Földről sem veszi föl a kaját, és stb, mellesleg meg agility bajnok errefelé, de nem is akarom nagyobb versenyekre vinni, mert nem azért tartom, hogy megvédjen, vagy őrizzen, hanem, hogy a társam legyen. Mondtam, h tudom az alapokat, aki ezután is fikázódott az szégyelje magát. A legjobban betanított ebek is kunyerálnak, és szerintem nem úgy tettem föl a kérdést, h hú én ezt nem bírom megoldani. Ez nem probléma. Nekem.

Ennek ellenére hasznosak a válaszok, csak nem nekem. Olyanoknak, akiknél ez probléma.

2009. aug. 23. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!