Mennyire tudtok ellenállni a kutyátok koldulásának?
Tudjátok, a kutyus megkapja vacsit, aztán te is eszel, ő egy perc alatt beburkolja az adagját, aztán így néz rád: "Tudom, hogy most volt a vacsi, de hát... Ki tudja, hogy holnap is lesz-e, és azután is?! Megvonnád tőlem az ÉTELT?!"
Én többnyire ellen tudok állni neki, de inkább kevesebb főkaját adok neki, hogy bűntudat nélkül adhassam neki a nasit. :D
Az enyémnek ha egyszer valamit odaadsz többé el nem veszed tőle, berreg recseg túráztatja magát :)
Aztán ha elfogy akkor újra visszaváltozik kis szegény ázott báránykának!!
Egy igazi báránybőrbe bújt farkas !!!
Amúgy nem szoktam ellenállni a koldulásának, egy idő után abbahagyja...
Akik kedves válast adtak, azoknak köszi, akik viszot kioktattak elmehetnek a jó francba.
Földről sem veszi föl a kaját, és stb, mellesleg meg agility bajnok errefelé, de nem is akarom nagyobb versenyekre vinni, mert nem azért tartom, hogy megvédjen, vagy őrizzen, hanem, hogy a társam legyen. Mondtam, h tudom az alapokat, aki ezután is fikázódott az szégyelje magát. A legjobban betanított ebek is kunyerálnak, és szerintem nem úgy tettem föl a kérdést, h hú én ezt nem bírom megoldani. Ez nem probléma. Nekem.
Ennek ellenére hasznosak a válaszok, csak nem nekem. Olyanoknak, akiknél ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!