Mennyire tudtok ellenállni a kutyátok koldulásának?
Tudjátok, a kutyus megkapja vacsit, aztán te is eszel, ő egy perc alatt beburkolja az adagját, aztán így néz rád: "Tudom, hogy most volt a vacsi, de hát... Ki tudja, hogy holnap is lesz-e, és azután is?! Megvonnád tőlem az ÉTELT?!"
Én többnyire ellen tudok állni neki, de inkább kevesebb főkaját adok neki, hogy bűntudat nélkül adhassam neki a nasit. :D
Azért koldul mert adsz neki.
Megtanítottad rá!
ha mindig a helyére küldöd vagy tudomást sem veszel róla akkor megtanulja hogy nincs értelme.
Ezzel nem csak az a baj, hogy kellemetlen, mert a kutya mindig mindenhol mindenkitől koldulni fog, és el is fogad majd ételt vagy bármit (pl. akár méreg!)hanem hogy gyakorlatilag harc nélkül átengeded neki az alfa pozíciót, sőt! ebben meg is erősíted, ami más, komolyabb viselkedési problémák forrása lesz majd!!!
következetesnek kell lenni. nem lehet éhes hiszen előtte evett!!!! ne kell hogy megsajnáld mert nincs miért! ez csak szín
előző voltam, bocs lecsatlakozott a netem :(
szóval ez csak színház, amivel eléri amit akar. Te pedig bedőlsz neki így rögtön Ő irányít téged.
A falkavezérségem rendben van, és eleinte mindig sszigorúan el lett küldve, de azért mindig bepróbálkozik. Ha 10-20 mpig levegőnek nézem el is oldalog, de hát ez nem mindig sikerül.
Amúgy idegenektől nem fogad el kaját, megtanítottam rá. Persze koldul, de mikor elé tartja az idegen a kaját elhúzza a fejét.
Én is ismerem az alapvető szabályokat azért ;)
Még szép hogy adok neki, nem bírom megállni hát aza golyó szem ahogy néz
Mintha azt mondaná: Adj egy ici picit kérlek mami vagy hugi! :D
Simán meg tudom állni, hiszen tudom, hogy nem éhes, nekem meg ne színészkedjen. Kaja csak akkor van, ha én adok neki.
Aki ezt nem állja meg, azok rontják el a kutyát.
Én imádom az enyémet, de vannak határok és muszáj meghúzni a vonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!